#InstaCelebs: Η φάρσα του Τανιμανίδη και η γαλοπούλα του Καλλίδη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η φάρσα του Τανιμανίδη και η γαλοπούλα του Καλλίδη

#InstaCelebs: Η φάρσα του Τανιμανίδη και η γαλοπούλα του Καλλίδη

Για ποια πράγματα νιώθει ευγνωμοσύνη η Ellen DeGeneres; Τι ακούν στο αμάξι ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ; Ποια είναι η Miss Αγροτουρισμός 2018; Τι παροιμίες λέει σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Οι απαντήσεις στα παραπάνω, μαζί με ακόμη περισσότερα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν συντροφιά μέχρι να πιείτε τον πρώτο καφέ της μέρας.

#MissingTheWarmerDays

Η Dua Lipa παγώνει στην τοποθεσία Λονδίνο και γι’ αυτό μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από το ταξίδι που είχε κάνει πριν λίγο καιρό στη Goa της Ινδίας.

https://www.instagram.com/p/BqerKNcBi0Q/?utm_source=ig_web_copy_link

#Hantampakakia

Μπορεί ο Στέλιος Χανταμπάκης να είναι στο Nomads και στη μακρινή Μαδαγασκάρη, η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη με τα δύο τους παιδιά, προπονούνται στο ποδόσφαιρο. Ή απλώς ποζάρουν μπροστά στο τέρμα!

https://www.instagram.com/p/Bqeu8J_lJPH/?utm_source=ig_web_copy_link

#CookingWithSJP

Η Sarah Jessica Parker, εκτός από μανιώδης συλλέκτρια παπουτσιών κι επιχειρηματίας, είναι και πολύ καλή νοικοκυρά. Αυτό τουλάχιστον μας κάνει να πιστέψουμε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram σχετικά με το δείπνο που θα ετοιμάσει για το Thanksgiving. Αν το αποτέλεσμα έχει επιτυχία, μένει να το δούμε σε επόμενα post.

https://www.instagram.com/p/Bqc1JZog3iR/?utm_source=ig_web_copy_link

#WhatATurkey

Η σταρ του δείπνου των Ευχαριστιών, δεν είναι άλλη από την «εξωτική» γαλοπούλα. Εδώ, ο Βασίλης Καλλίδης φωτογραφίζεται δίπλα σε ένα φίλο του και την πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/Bqe_82GBSEB/?utm_source=ig_web_copy_link

#EllenSThanksGiving

Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε η Ellen DeGeneres, με φωτογραφία στο Instagram, στη σύζυγό της αλλά και τα υπέροχα πλάσματα που ζουν μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/BqfXsxOlmbQ/?utm_source=ig_web_copy_link

#MissAgrotourismos2018

O Θανάσης Αλευράς ως Μαλάμω ή Miss Αγροτουρισμός 2018 υποδέχτηκε στο Θέατρο Λαμπέτη τη Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 1991 a.k.a. Τζένη Μπαλατσινού, με μια φανταστική ξανθιά περούκα.

https://www.instagram.com/p/Bqca4xni-Jq/?utm_source=ig_web_copy_link

#FittingVSFinalLook

Η Kim Kardashian μοιράζεται με τους φίλους της μια φωτογραφία από το fitting ενός φορέματος, λέγοντας πως μερικές φορές η στιγμή που δοκιμάζεις για πρώτη φορά ένα φόρεμα ενδέχεται να είναι και καλύτερη από το τελικό look που «ίδρωσες» να αποκτήσεις.

https://www.instagram.com/p/Bqbvd8pHj10/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheUltimateTroll

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και το αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά με τις αναρτήσεις του στο Instagram. Εδώ, τα λέει με μερικά ξύλα…

https://www.instagram.com/p/Bqery2sgszB/?utm_source=ig_web_copy_link

#LookAtThem

Μπορεί για τις περισσότερες γυναίκες ο David Beckham να είναι από τους πιο sexy άντρες, ωστόσο, για την οικογένειά του παραμένει ο μπαμπάς, που ανεβάζει φωτογραφίες των «χαριτωμένων», όπως λέει ο ίδιος, παιδιών του, Brooklyn και Harper Seven.

https://www.instagram.com/p/BqdG2QeHjd0/?utm_source=ig_web_copy_link

#SakisVSChris

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το καλύτερο της χαμόγελο, ένα μαύρο καπέλο και μπορντό σακάκι. Ο Σάκης Τανιμανίδης ωστόσο, θέλησε να την τρολάρει, ανεβάζοντας μια παρόμοια φωτογραφία. Σε ποιον ταιριάζει καλύτερα;

https://www.instagram.com/p/BqfVVwVA-wV/?utm_source=ig_web_copy_link

#ORemosAkoueiRemo

Μια καλημέρα στέλνει η Υβόννη Μπόσνιακ που ξεκινά την ημέρα της στο αυτοκίνητο πλάι στον Αντώνη Ρέμο. Το ζευγάρι στέλνει χαιρετίσματα στο instagram υπό τη μουσική υπόκρουση του νέου τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, «Η ζωή αλλιώς».

https://streamable.com/9u3r4