#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Aguilera και τo «αντίο» του Γεωργούλη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Aguilera και τo «αντίο» του Γεωργούλη

#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Aguilera και τo «αντίο» του Γεωργούλη

Με ταξίδια σε φωτισμένες ευρωπαϊκές πόλεις, σκέψεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και… γενέθλια γέμισαν τα προφίλ των Celebrities στο Instagram. Οι σκέψεις της Rita Ora για το γεύμα των Χριστουγέννων, η χιονόμπαλα που βρήκε στόχο τη Δέσποινα Βανδή, το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Αλέξη Γεωργούλη και πολλές ακόμη αναρτήσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

#ArtIsEverywhere

Στη Νίκαια της Γαλλίας βρίσκεται για λίγες μέρες η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια που εξερευνά τις ομορφιές της “πρωτεύουσας” της Κυανής Ακτής, φωτογραφήθηκε με δύο ιδιαίτερα αγάλματα που κοσμούν τους δρόμους της πόλης.

https://www.instagram.com/p/Brh3MCSAxXQ/?utm_source=ig_web_copy_link

#GiannisIsOnDiet

Το πανέμορφο λαμπραντόρ της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη, ο Γιάννης, κάνει δίαιτα. Πώς αλλιώς θα τον προσεγγίσουν τα θηλυκά στις γιορτές άλλωστε; Εδώ σε μία από τις βόλτες του, κάνει γυμναστική με τη “μαμά” του.

https://streamable.com/x6jsd

#MollySChristmas

Δεν είναι μόνο ο Γιάννης κούκλος και διάσημος, είναι και η Molly του Γιώργου Μαυρίδη. Εδώ, φοράνε και οι δύο τα γιορτινά τους καπέλα και ποζάρουν στο φακό, προσπαθώντας παράλληλα να μπουν στο mood των γιορτών.

https://www.instagram.com/p/BrgECncBCqi/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChristmasDinner

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που συναντάμε αγαπημένα πρόσωπα και περνάμε όμορφες στιγμές γύρω από ένα τραπέζι. Τι θα περιλαμβάνει όμως το μενού αυτού του γιορτινού γεύματος; Αυτό στοχάζεται και η τραγουδίστρια Rita Ora (που όπως είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πάνε στο ίδιο γυμναστήριο), που κάνει σχέδια για την μεγάλη βραδιά.

https://www.instagram.com/p/Bri5laJHEXu/?utm_source=ig_web_copy_link

#SayNoMore

Εκεί που τραγουδούσε χαρούμενα κι ωραία, κάπου στο Μόναχο, τα «Χριστούγεννα» η Δέσποινα Βανδή, μια χιονόμπαλα της ήρθε στο πρόσωπο. Ή έτσι έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BriAZ9HH7od/?utm_source=ig_web_copy_link

#BirthdayMood

H Christina Aguilera δεν έχει μπει απλώς σε χριστουγεννιάτικο mood. Την Τετάρτη, την κυρίευσε και το mood γενεθλίων, καθώς, χθες έκλεισε τα 38.

https://www.instagram.com/p/BriW2ophrFH/?utm_source=ig_web_copy_link

#ByeByeDurrels

Το δικό του «ευχαριστώ», και ταυτόχρονα «αντίο», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης (ή αλλιώς Σπύρος), στη σειρά The Durrels όπου και πρωταγωνιστούσε για 4 χρόνια, μέσω ενός video που επιμελήθηκε ο Ιωάννης Γουδέλης.

https://www.instagram.com/p/BrhnTpfh0de/?utm_source=ig_web_copy_link

#MessageOfTheDay

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ύψους και αναστήματος; Αυτό ακριβώς εξηγεί στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 45.

https://www.instagram.com/p/BridsQGl3QM/?utm_source=ig_web_copy_link

#PecanPieMyLove

Την ελληνική εκδοχή της pecan pie, κοινώς καρυδόπιτας, έκανε ο Στέλιος Παρλιάρος. Αλλά επειδή ο καλός pastry chef φαίνεται στη διακόσμηση (ή αλλιώς food styling) σας αφήνουμε να απολαύσετε την εικόνα.

https://www.instagram.com/p/Brf_IcwFbM0/?utm_source=ig_web_copy_link