#InstaCelebs: Το αίνιγμα της Lady Gaga και η βόλτα στο Λονδίνο της Συνατσάκη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το αίνιγμα της Lady Gaga και η βόλτα στο Λονδίνο της Συνατσάκη

#InstaCelebs: Το αίνιγμα της Lady Gaga και η βόλτα στο Λονδίνο της Συνατσάκη

Καθώς προχωρά η Κυριακή, οι celebrities συνεχίζουν το ασταμάτητο ποστάρισμα. Τι κάνουν Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Μπεκατώρου μαζί; Ποια φωτογραφία από το μακρινό 1994 μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των ακολούθων της η Kim Kardashian. Ποιο είναι το αίνιγμα που κρατά καλά κρυμμένο η Lady Gaga.

#Kim13

Με μια φωτογραφία της από την ηλικία των 13, πλάι στην αδερφή της, καλωσόρισε το Σαββατοκύριακο η Kim Kardashian. Όπως λέει η τηλεπερσόνα, το νερό και οι πόζες με μαγιό ήταν πάντα από τα αγαπημένα της.

https://www.instagram.com/p/Bra6E86nZhU/

#Enigma

Σε πυρετό προετοιμασιών η Lady Gaga, η οποία θα ξεκινήσει ένα φαντασμαγορικό show στο Λας Βέγκας, από τις 28 του Δεκέμβρη. Το Enigma αναμένεται να περιλαμβάνει πολλά στοιχεία show και χορογραφίας, όπως μας έχει συνηθίσει η καλλιτέχνις.

https://www.instagram.com/p/BrYca7Sl32l/

https://www.instagram.com/p/BrbPIi3l7B7/

#GiaTinParea

Σε οίστρο selfie, Νίκος Μουτσινάς και Σίσσυ Χρηστίδου, που συναντήθηκαν στο πλατό του OPEN και του πρωινού του Σαββατοκύριακου.

https://www.instagram.com/p/BrZ96UPgVHj/

#MomsFirst

Στο διάβασμα το έριξε η Ρούλα Ρέβη το βράδυ του Σαββάτου, με ένα – όπως όλα δείχνουν – εγχειρίδιο για μαμάδες. “Είμαι μαμά για τα καλά” σημειώνει από κάτω η φωτογράφος.

https://www.instagram.com/p/Bra5NJLhMZw/

#Zarifious

Την διακαναλική ένωση ΑΝΤ1 και OPEN κήρυξε η Κατερίνα Ζαρίφη, που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου.

https://www.instagram.com/p/BraKef2Fo2K/

#LondonIsCalling

Μια στυλάτη εμφάνιση στους δρόμους του Λονδίνου μοιράστηκε μαζί μας, η Μαίρη Συνατσάκη. Ωστόσο, δεν μας διευκρίνισε αν πρόκειται για ανάρτηση “συμβαίνει τώρα” ή για την ανάσυρση μιας όμορφης ανάμνησης.

https://www.instagram.com/p/BrXfZy5hCjF/

#StreetsOfAthens

Σε μια ασυνήθιστη ανάρτηση, ο Κώστας Μπακογιάννης πήρε τους δρόμους, για να διαμαρτυρηθεί – μόνος αυτός – για όσους διαμαρτύρονται στην Αθήνα, κλείνουν τους δρόμους και δυσκολεύουν την κίνηση στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

https://www.instagram.com/p/BraR1ZiFMIh/