#InstaCelebs: Το floss dance της Καγιά και το κούρεμα του Λέντζα
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το floss dance της Καγιά και το κούρεμα του Λέντζα

#InstaCelebs: Το floss dance της Καγιά και το κούρεμα του Λέντζα

Τι κάνει τα βράδια η Άννα Βίσση; Ποιο cake μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης για τις γιορτές; Τι θέμα έχει το party που ετοίμασε η Kim Kardashian για το γιο της, Saint, που είχε γενέθλια πριν λίγες μέρες; Οι απαντήσεις, αλλά κι ακόμα περισσότερα Instagram posts είναι συγκεντρωμένα εδώ.

#ThatSLife

Χθες, Τρίτη 11 του μήνα, έγινε η παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Πάνου Μουζουράκη «Αυτή είναι η ζωή». Παρούσα ήταν η Μαρία Σολωμού, η οποία ανέβασε και μια φωτογραφία που στέλνει ένα φιλί στην αφίσα.

https://www.instagram.com/p/BrQZMEiheyr/?utm_source=ig_web_copy_link

#ToBeContinued

Τα γυρίσματα για το δεύτερο μέρος της ταινίας «Έτερος Εγώ» συνεχίζονται κανονικά, όπως βλέπουμε από το προφίλ του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο Instagram. Μάλιστα, μοιράστηκε κι ένα στιγμιότυπο σε story. Άραγε, τι ρόλο να παίζει αυτό το εντυπωσιακό πράσινο αυτοκίνητο;

https://streamable.com/9zgoz

#TsaiKaiSympatheia

Είναι γεγονός. Δεν συναντιόμαστε μόνο στην Ελλάδα για «τσάι και συμπάθεια», αλλά και στο μακρινό Manhattan. Κι αυτό ακριβώς μοιράστηκε με τους φίλους της, η φανατική New Yorker, Sarah Jessica Parker.

https://www.instagram.com/p/BrRG7CdA9xU/?utm_source=ig_web_copy_link

#RudolfTheCake

Μια παρουσίαση cake, αλλιώτικη από τις άλλες, μας δείχνει σε φωτογραφία του ο Άκης Πετρετζίκης. Στο απλό cake, προσέθεσε 2 κερατάκια από σοκολατένια ζύμη gingerbread, έβαλε 2 μάτια και μια κόκκινη μυτούλα και μεταμορφώθηκε σε… Rudolf!

https://www.instagram.com/p/BrPi8M8Ff2b/?utm_source=ig_web_copy_link

#GiorgoTheleisKourema

Ο Γιώργος Λέντζας θέλει κούρεμα, αλλά -όπως λέει κι ο ίδιος- δεν ψήνεται να κάνει πολλά γι’ αυτό. Και για να κάνει αυτή την ανάρτηση, μάλλον είναι κάτι που του λένε διαρκώς, το εκτιμά, αλλά δεν σκοπεύει να αλλάξει σύντομα.

https://www.instagram.com/p/BrQgx1QHmHr/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyBirthdaySaint

Ο γιος της Kim Kardashian και του Kanye West, Saint, έκλεισε τα 3 και οι γονείς του, του έκαναν ένα party με θέμα τη ζούγκλα και τον Ταρζάν. Εδώ, ποζάρει ευτυχισμένος μαζί τους και με τα αδέρφια του.

https://www.instagram.com/p/BrQcEVmnwyI/?utm_source=ig_web_copy_link

#KeepUpFlossing

Η Βίκυ Καγιά κάνει το πιο απρόσμενο floss dance στα γυρίσματα του GNTM, μιας και τη συνοδεύει η κόρη της Ζενεβιέβ Μάντζαρη, Ρόζα.

https://www.instagram.com/p/BrQFRezIIWp/?utm_source=ig_web_copy_link

#GettingReady

Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις πρόβες για τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού, που ξεκινούν στις 21 Δεκεμβρίου. Εδώ, σε μια φωτογραφία ακριβώς έξω από το μαγαζί.

https://www.instagram.com/p/BrRmGRenXpt/?utm_source=ig_web_copy_link