#InstaCelebs: Το τρολάρισμα του Λιάγκα κι η ευχή του Μαυρίδη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το τρολάρισμα του Λιάγκα κι η ευχή του Μαυρίδη

#InstaCelebs: Το τρολάρισμα του Λιάγκα κι η ευχή του Μαυρίδη

Η χρονιά μπορεί να άλλαξε, αλλά οι συνήθειες δεν αλλάζουν. Όσο οι Έλληνες και ξένοι celebrities μοιράζονται τις στιγμές τους στο Instagram, τόσο εμείς θα τις «συζητάμε» μαζί σας. Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο video της Σμαράγδας Καρύδη από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με ευχές από σχεδόν όλο το ελληνικό θέατρο, στην Κούβα από τα μάτια της Catherine Zeta-Jones και στα New Year’s Resolutions της Reese Witherspoon.

Ας δούμε τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν τις τελευταίες ώρες στο Instagram.

#InTrollsWeTrust

Ένα από αυτά που κάνουν επιτυχημένο τον Γιώργο Λιάγκα είναι η αίσθηση του χιούμορ. Αφού λοιπόν κατάφερε να γυρίσει στην Αθήνα, αποφάσισε να αυτοτρολαριστεί. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram ένα meme που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει από τη μία τον Daniel Craig και από την άλλη εκείνον, γράφοντας: «Προφανώς έφαγα πολύ στις γιορτές. Επίσης προφανώς και γελάω και δεν ενοχλούμαι γιατί θεωρώ ότι έχω χιούμορ. Επειδή αυτό κυκλοφόρησε σήμερα ως αστείο, αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια ο αγώνας εναντίον του bullying δικαίως έχει κορυφωθεί, αυτή η πλάκα, τι ακριβώς είναι?», αφήνοντας σαφείς αιχμές για το κατά πόσο είναι αστείο να γελάς με τα κιλά του άλλου.

https://www.instagram.com/p/BsJYP5GAybM/?utm_source=ig_web_copy_link

Επειδή όμως είναι ακομπλεξάριστος, ανέβασε μετά και μια φωτογραφία από ένα παλιό εξώφυλλο του Down Town, που έχει ως τίτλο «Έχει δίκιο ο Λιάγκας! Το Photoshop κάνει θαύματα», αποκαλώντας το «εφιάλτη του Daniel Craig».

https://www.instagram.com/p/BsJlYw7gGTs/?utm_source=ig_web_copy_link

#LetSParty

Η «καινούρια» στον κόσμο του Instagram, Μαρία Σολωμού, ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της από το κέντρο της πόλης, με τεράστια χαμόγελα, πολλά φώτα και party διάθεση. Με λίγα λόγια, είναι ο ορισμός της θετικής ενέργειας και πολύ μας αρέσει.

https://www.instagram.com/p/BsJimw6BR2v/?utm_source=ig_web_copy_link

#AbsolutelyGorgeous

Η Heidi Klum δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ανεβάσει ένα βίντεο που είναι τελείως άβαφη καθώς ετοιμάζεται να βγει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, The Ellen Show.

https://www.instagram.com/p/BsKRBmQDQTW/?utm_source=ig_web_copy_link

Κι ακριβώς επειδή είναι ακομπλεξάριστη, ανέβασε και το «μετά» της μεταμόρφωσης αυτής.

https://www.instagram.com/p/BsJRA4Lj2vi/?utm_source=ig_web_copy_link

Συνέχεια στις αναρτήσεις αυτές έδωσε η Ellen DeGeneres, ανεβάζοντας ένα video από το παιχνίδι που έπαιξαν στην εκπομπή, γράφοντας ότι η Heidi Klum έχει κρυφά ταλέντα.

https://www.instagram.com/p/BsJQebHBQ0O/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewYearsResolutions

Κάθε άνθρωπος θέτει τους στόχους του στην αρχή της νέας χρονιάς. Ένας από αυτούς που σχεδόν όλοι βάζουμε, είναι να διαβάζουμε περισσότερο. Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει και να το κάνουμε πράξη, όπως η Reese Witherspoon.

https://www.instagram.com/p/BsJC0hCDzok/?utm_source=ig_web_copy_link

#FontanaDiTrevi

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι αυτές τις μέρες στη Ρώμη. Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία του από την επίσκεψή του στη Fontana Di Trevi, λέγοντας: «Για την ιστορία το κέρμα δεν ακούμπησε πότε νερό, πέτυχα ένα παιδάκι από κάτω, ευτυχώς πέταξα 10λεπτό ο καρμίρης και δεν του άνοιξα το κεφάλι».

https://www.instagram.com/p/BsJSlxJh9lm/?utm_source=ig_web_copy_link

#CulturalTour

Η Catherine Zeta-Jones βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κούβα με τον σύζυγό της, Michael Douglas, και τα παιδιά τους, Dylan Michael και Carys Zeta. Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο από τη βόλτα τους με αμάξι στους δρόμους της Κούβας, όπου την παράσταση κλέβει η κόρη της. Επειδή ως μουσικό χαλί ακούγεται το El Carretero, καλό θα ήταν να το δείτε με τη μουσική στο τέρμα.

https://www.instagram.com/p/BsJDyzKBfAp/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyNewYear

Η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε ένα video γεμάτο ευχές από πολλούς πολλούς ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου. Δεν θα τους αναφέρουμε όλους αναλυτικά, γιατί μπορεί κάποιον να αδικήσουμε, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης και ο συνεργάτης του στο Θέατρο των Αλλαγών, Ευδόκιμος Τσολακίδης.

https://www.instagram.com/p/BsIl9ech9q5/?utm_source=ig_web_copy_link