#InstaCelebs: Τα τριαντάφυλλα της Γαρμπή και το δέντρο της Μελέτη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Τα τριαντάφυλλα της Γαρμπή και το δέντρο της Μελέτη

#InstaCelebs: Τα τριαντάφυλλα της Γαρμπή και το δέντρο της Μελέτη

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της μικρής Αλεξάνδρας, της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη, ένα μπουκέτα κατακόκκινα τριαντάφυλλα για την Καίτη και ένα σπίτι μέσα στη θάλασσα για την Gigi Hadid. Αυτές και άλλες αναρτήσεις στον κόσμο του Instagram που αξίζει να παρακολουθήσετε, είναι συγκεντρωμένες εδώ.

#TotalFan

Η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε ένα τρέιλερ του OPEN, από την εκπομπή Total Football. Ναι, η τραγουδίστρια είναι φίλαθλος, αλλά εν προκειμένω, μιλάμε για την πρεμιέρα της αθλητικής εκπομπής στην οποία παρουσιαστής είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης.

https://www.instagram.com/p/Bqj6L3QBE4D/

#BabyLove

Μπορεί να είχε πρωινό ξύπνημα το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως δεν παρέλειψε να μας δώσει μια ακόμη Instalove φωτογραφία με τον μικρό της γιο.

https://www.instagram.com/p/Bqkhezcnh9a/

#FirstChristmas

Το μικρό χεράκι της κόρης της, να βάζει ένα στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ανάρτησε η Ελεονώρα Μέλετη. Πρόκειται για τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής Αλεξανάδρας και η ευτυχής μαμά σκοπεύει να κάνει όσο πιο λαμπερά γίνεται.

https://www.instagram.com/p/BqmyKGxg2Hh/

#Χρόνια_Πολλά

Της Αγίας Αικατερίνης χτες και η Κατερίνα Καινούριου  το γιόρτασε με πολλούς και αγαπημένους φίλους. “Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτής σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τόσο υπέροχες ευχές” σημείωσε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/BqnDXWwhfZP/

#Kaiti_Katerina

Τη γιορτή της γιόρτασε εχθές και η Καίτη Γαρμπή που ανάρτησε ένα βάζο γεμάτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ανάρτησε η Καίτη Γαρμπή

Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ανάρτησε η Καίτη Γαρμπή

#Paradise

Ένα μικρό σπιτάκι, στη μέση του πουθενά και κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα μοιράστηκε μαζί μας η Gigi Hadid. Το μόνο που πρόσθεσε η socialista ήταν η λέξη “σήμερα”. Να υποθέσουμε πως θα περάσει την ημέρα της εκεί ή η εικόνα έχει να κάνει με τα συναισθήματά της;

https://www.instagram.com/p/Bqn8Qpkn8B9/

#Countdown

Με αγωνία μετρά αντίστροφα τις ώρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που απόψε κάνει πρεμιέρα με το The 2Night Show στον ΑΝΤ1. Γι’ αυτό και ανάρτησε μια σειρά από Insta Stories όπου φορούσε την μάσκα του Νταλί (βλ. La Casa De Papel) και περιφερόταν μέσα στο στούντιο του late night show.

https://streamable.com/90zjp