#InstaCelebs: Η ρετρό φωτογραφία της Βίσση και τα λουλούδια του Τσιμιτσέλη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η ρετρό φωτογραφία της Βίσση και τα λουλούδια του Τσιμιτσέλη

#InstaCelebs: Η ρετρό φωτογραφία της Βίσση και τα λουλούδια του Τσιμιτσέλη

Σάββατο πρωί και οι Celebrities συνεχίζουν ακάθεκτοι τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Η φωτογραφία από τα παλιά της Άννας Βίσση, μια πράξη αγάπης από τον Ricky Martin και ένα μικρό… spoiler alert, από τον Ανδρέα Γεωργίου αναφορικά με το Τατουάζ.

Τα post των διασήμων στο instagram που μας κίνησαν το ενδιαφέρον.

#TBT-Birthday

Με μια ξεθωριασμένη φωτογραφία από τα παλιά, ευχήθηκε η Άννα Βίσση χρόνια πολλά στην μικρή της αδερφή, Νίκη. Τότε, στα “χρόνια της αθωότητας” ακόμη, όπως σημειώνει με το hashtag που συνοδεύει την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/BrYP5PmnZcX/

#JLoEspanol

Καλεσμένη σε ισπανόφωνη πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, η JLo παραδέχεται πως μια μικρή… πριγκίπισσα της έκλεψε την καρδιά.

https://www.instagram.com/p/BrYB0ATgXO5/

#VoteForRicky

Ο Βέλγος σχεδιαστής Kris Van Assche ποζάρει με ένα T-Shirt με την ξεθωριασμένη σημαία του Πουέρτο Ρίκο. Είναι η δική του συμβολή στην προσπάθεια του Ricky Martin να βοηθήσει την πατρίδα του, που επλήγη πριν από ένα χρόνο από ακραία καιρικά φαινόμενα.

https://www.instagram.com/p/BrX1YOPnc1d/

Ο Ίδρυμα Ricky Martin έχει αναλάβει δράση για την αποκατάσταση των ζημιών και τη βοήθεια όσων το έχουν ανάγκη στο Πουέρτο Ρίκο.

https://www.instagram.com/p/Bq5tWlbFGMI/

#SummerTime

Ένα κατακόκκινο λουλούδι των Χριστουγέννων κρατά στα χέρια του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ωστόσο, δεν προσμένει τα Χριστούγεννα. Μετρά από τώρα αντίστροφα για το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/BrVRNDaArAf/

#SneakPeak

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο “Τατουάζ” και ο Ανδρέας Γεωργίου φροντίζει να μας δώσει ένα τόσο, δα, μικρό tease από όσα θα συμβούν την ερχόμενη εβδομάδα. Τι συμβαίνει με την Τατιάνα και βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση;

Ανάρτηση Ανδρέα Γεωργίου στο Insta Stroy

Ανάρτηση Ανδρέα Γεωργίου στο Insta Stroy