Jive Aces: Θα εμφανιστούν στο Preveza Jazz Festival
Ελλάδα

Jive Aces: Θα εμφανιστούν στο Preveza Jazz Festival

Jive Aces: Θα εμφανιστούν στο Preveza Jazz Festival

Την εμφάνιση της διάσημης βρετανικής μπάντας swing, Jive Aces, εξασφάλισε το Preveza Jazz Festival για μια αποκλειστική παρουσία στη χώρα μας.

Το 8μελές συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο της πόλης στις 9 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ.

Οι Jive Aces, έρχονται από το Λονδίνο, για να ξετυλίξουν τα soundtrack της ζωής μας και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, οι Jive Aces έρχονται για «να μας διασκεδάσουν με όλες τις μεγάλες και γνώριμες επιτυχίες των δεκαετιών 30’s, 40’s, 50’s και 60’s σε μοντέρνες ενορχηστρώσεις».

Οι Jive Aces συνδυάζουν το beat, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του rock and roll, με τη διασκέδαση και το ρυθμό του swing.

Το μουσικό τους ταξίδι ξεκινά από τον Elvis Presley και τον Bill Haley και φτάνει ως τον Louis Prima και τον Frank Sinatra.

Ποιος δε θα ‘θελε να ξανακούσει μια βραδιά του Αυγούστου το Summertime, το Μack the Knife, το La Dolce Vita, το Singing in the rain, το Buona sera seniorita, το Blue moon, το Fever αλλά και το La vie en rose της Piaf, μαζί με το πολυαγαπημένο Bring me sunshine των 3,3 εκατομμύριων views στο youtube, στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους;

Lindy Hop και στριφογύρισμα στον ξέφρενο ρυθμό του swing, είναι αυτά που πηγάζουν αυθόρμητα από τα μέλη της μπάντας όταν βρίσκονται στην σκηνή.

Οι Jive Aces τρελαίνονται για τον ρυθμό και τον χορό μα πιο πολύ τους αρέσει να μεταδίδουν την ενέργεια τους στο κόσμο!