Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 48! Παλιά θεωρούσα την ανεξαρτησία μαγκιά, τώρα θέλω έναν σύντροφο»
Ελλάδα

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 48! Παλιά θεωρούσα την ανεξαρτησία μαγκιά, τώρα θέλω έναν σύντροφο»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 48! Παλιά θεωρούσα την ανεξαρτησία μαγκιά, τώρα θέλω έναν σύντροφο»

Η απώλεια του πατέρα της, η πολιτική και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με την πολιτική και τον δήμο Αθηναίων και είναι σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη που βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον θάνατο του πατέρα της, την επιθυμία της για έναν σύντροφο και τα αρνητικά σχόλια που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στα social media.

Για το περιστατικό που συνέβη πέρσι στην εκπομπή που συμμετείχε στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιάγκα και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media, η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε: «Στα social media το αντιμετώπισα πέρσι το χειμώνα, νομίζω όλοι ξέρουμε για τι πράγμα μιλάω. Απαντάω και απάντησα γιατί θεώρησα ότι είναι κάτι που οφείλω να κάνω. Οι άνθρωποι που θέλουν να ακούσουν θέλουν δεν γράφουν και είναι διατεθειμένοι να δώσουν μια δεύτερη σκέψη και ανάγνωση, ενώ αυτοί που θα μπαίνουν στη διαδικασία και σου λένε “να πεθάνεις εσύ, ο πατέρας σου” δεν θέλουν να ακούσουν, παρόλα αυτά μπήκα στη διαδικασία και απάντησα».

Και συνέχισε: «Όσο περνά ο καιρός και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα κατάλαβα πως πρέπει να είναι ανακουφιστικό και ψυχολογικά ενδιαφέρον να βάλουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο και να τον «τσακίσουμε».

Μπήκαμε σε μια συνολική αντιμετώπιση. Επαγγελματικά θα το διαχειριζόμουν αλλιώς. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμάμε τις συνεργασίες  και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο. Και δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά μουδιασμένη για να χτυπήσω το χέρι και να πω δεν είναι σωστό να το κάνουμε αλλιώς».

https://streamable.com/30zz3k

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση ανέφερε: «Κολακεύομαι πολύ να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου».

Στα προσωπικά της, τώρα η ίδια ανέφερε πως είναι πια 48 χρόνων και θα ήθελε να έχει στη ζωή της έναν άνθρωπο στον οποίο να μπορεί να ακουμπήσει.

«Μέχρι πριν από κάποιο διάστημα θεωρούσα ότι ήμουν τυχερή που έχω τη δυνατότητα να έχω ανεξαρτησία, την οποία θεωρούσα συναισθηματική μαγκιά. Θεωρούσα ότι δεν είχα ανάγκη στο τέλος της ημέρας να με βοηθήσει κάποιος. Γιατί θα υπάρχουν οι γονείς. Για πόσο καιρό θα υπάρχουν, όμως, οι γονείς για να είναι αποκούμπι. Έτσι είχα μεγαλώσει ως μοναχοπαίδι, ότι κάπου θα ακουμπώ τα προβλήματα να τα λύσουν άλλοι.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έρθει μια στιγμή που θα γυρίσω σπίτι και δεν θα υπάρχει κανένας να σε βοηθήσει για τα πρακτικά. Και το συνειδητοποίησα τώρα, μετά το θάνατο του μπαμπά μου».

https://streamable.com/xbxpd1

Τέλος, για το αν έχει φθάσει ποτέ στο σημείο να πει ότι θέλει να παντρευτεί κάποιο σύντροφό της εξομολογήθηκε: «Βρέθηκε ένας άντρας που ήθελα να παντρευτώ, αλλά δεν ήθελε εκείνος», ενώ μίλησε και το  θέμα  του φλερτ: «Με φλερτάρουν και επειδή το τελευταίο διάστημα είμαι καλά εγώ το αντιλαμβάνομαι».