Κατερίνα Γκαγκάκη: Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αθηναίων
Ελλάδα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια»

Αντιδήμαρχος Αθηναίων ορίστηκε με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η επικοινωνιολόγος που είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου θα είναι πλέον Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών, όπως αναφέρεται στην Διοικητική Πράξη του Δήμου που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με την πράξη:

“Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου –Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτώ νκαι μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου -Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ –Αλβέρτη του Μιλτιάδη”.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε παραιτηθεί των αρμοδιοτήτων της στον Δήμο όταν έγινε το γνωστό ατυχές συμβάν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην οποία συμμετείχε.

Τώρα αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά καίριο πόστο που ταιριάζει ιδιαίτερα με το δικό της επάγγελμα, αυτό της επικοινωνιολόγου.