Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου με κάνει να συγχωρώ εύκολα»
Ελλάδα

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου με κάνει να συγχωρώ εύκολα»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου με κάνει να συγχωρώ εύκολα»

Οι ατασθαλίες που έκανε ως έφηβη αλλά και ο ρόλος της μητρότητας στη ζωήτης

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε απόψε στο The 2night Show και μίλησε για τα πάντα.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», η οποία έχει αφήσει μέχρι στιγμής πολύ θετικό στίγμα στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της. Όπως είπε, ζει μία τρελή καθημερινότητα με τους δύο γιους της που υπεραγαπά και που τους λείπει όταν λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνουν να τη δουν όσο θέλουν.

Συνεχίζοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μία αναδρομή στα εφηβικά της χρόνια και στις… κουτσουκέλες που έκανε όταν ήταν νεαρή.

«Στην εφηβεία ήμουν ζόρικη. Αν μάθεις ένα παιδί πού ήσυχο ξαφνικά έκανα κουτσουκέλες που ήταν ανατροπή για τους γονείς μου. Η πιο καραμπινάτη – που δεν ήταν τόσο τραγική τώρα που το σκέφτομαι –  ήταν όταν έκανα μία 6ωρη απουσία από το σχολείο . Άλλη μία ήταν όταν η μαμά μου με άφησε για να πάει στο εξωτερικό είχα βγει με τη φίλη μου βράδυ και γύρισα πρωί».

https://streamable.com/bu8v4r

Ότι η μνήμη δεν είναι το δυνατό της χαρτί το ξέρουν όλοι. Πώς το σχολιάζει η ίδια;

«Με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου. Με κάνει να μην κρατάω μαύρα πράγματα, που με πληγώνουν. Συγχωρώ αυτομάτως πολύ εύκολα. Δεν θα κρατήσω κακία. Είναι κακό γιατί μπορεί να ξεχνάω πράγματα και να την πατάω δύο φορές».

https://streamable.com/cos96u

Μιλώντας για τον σύζυγό της αυτομάτως λάμπει. Τον καμαρώνει όπως άλλωστε κι εκείνος την ίδια. Παλαιότερα, είχε παραδεχτεί πως οι δυο τους έκαναν συνεδρίες γάμου με ειδικό καθώς για διάφορους λόγους οι ισορροπίες τους διαταράχτηκαν, όμως, τώρα είναι καλύτερα από ποτέ.

«Είχαμε κάνει συνεδρίες. Είναι χρήσιμο. Πιθανώς να επαναληφθεί. Είναι πράγματα που πρέπει να είσαι open minded».

https://streamable.com/wfsyar