Κατερίνα Βρανά: «Σχεδόν Πέθανα»
Ελλάδα

Κατερίνα Βρανά: «Σχεδόν Πέθανα»

Κατερίνα Βρανά: «Σχεδόν Πέθανα»

Η Κατερίνα Βρανά ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παράσταση «Σχεδόν πέθανα» όπου κυριολεκτικά, παίζει με το θάνατο. Η stand-up comedian που ανήκει στις “13 πιο αστείες γυναίκες του κόσμου”, σύμφωνα με το CNN, εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πρόβλημα υγείας

«Είχα πάει για περιοδεία στη Μαλαισία, καλεσμένη από τον top μαλαισιανό κωμικό, που τον λένε Χάριθ. Στο τουρ αρρωσταίνω. Νομίζαμε όλο,ι ότι είναι τροφική δηλητηρίαση, αλλά τελικά ήταν διάτρηση εντέρου και έπαθα σηψαιμία, σηπτικό σοκ και σχεδόν πέθανα», λέει η Κατερίνα Βρανά κάνοντας μια παύση και κοιτώντας στα μάτια τον Γρηγόρη Αρνανούτογλου. «Ποτέ δε γελάει κανείς σ’ αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί», συμπληρώνει, δείχνοντας ότι παρά τα προβλήματα δεν έχει χάσει το χιούμορ της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://streamable.com/eskdj

Μιλώντας για όσα της συνέβησαν, η Κατερίνα Βρανά παραδέχεται πως ενώ το σώμα της είχε στείλει τα μηνύματά του, εκείνη δεν έδινε σημασία. «Στον καλλιτεχνικό χώρο και ως ελεύθερος επαγγελματίας, όταν πιάσεις την καλή, δε σταματάς να δουλεύεις. Τώρα είναι όλα. Πονάει η κοιλιά; Παυσίπονο. Τέλος. Διακοπές είχα να κάνω 3 χρόνια. Δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να ξεκουραστεί. Έφτασα το ανοσοποιητικό μου σύστημα σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τίποτα. Έτσι, όταν έσκασε η φλεγμονή έγινε το χειρότερο, διάτρηση εντέρου, σηπτικό σοκ και όλα τα υπόλοιπα», λέει.

Ο σύντροφος – βράχος στη ζωή της

Η Κατερίνα Βρανά είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι έχει ένα σύντροφο-βράχο στη ζωή της, αλλά αποφάσισε να μείνει με τη μητέρα της, γιατί χρειάζεται πολλή προσοχή λόγω των προβλημάτων υγείας της. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι ανήκει και στον ίδιο εργασιακό χώρο με εκείνη, αλλά δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ τους. «Μπράβο να του πεις», της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν του είπε ότι τη στηρίζει στο πρόβλημα υγείας της με την Κατερίνα Βρανά, να του λέει αποστομωτικά: «Αυτό του λέω. Και μετά τον βρίζω. Έτσι κρατιέται η σχέση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://streamable.com/5frei

«Το ότι δεν είμαι ίδια είναι εξωτερικό. Από μέσα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Πού και πού με παίρνει από κάτω», παραδέχεται. «Μέχρι τον Μάρτιο του 18, μιλούσα κανονικά. Τότε έγινε όλη αυτή η πανδαισία. Είναι μαζί ομιλία, όραση, ισορροπία. Τα κάνω όλα σαν να είμαι λίγο μεθυσμένη», λέει με το ιδιαίτερο χιούμορ της, ενώ παραδέχεται ότι έχει και ψυχολογική βοήθεια.

«Σχεδόν Πέθανα»

Στις 4 Φεβρουαρίου ξεκινάει η παράστασή της με τίτλο «Σχεδόν πέθανα», στην οποία θα πει με τον ιδιαίτερο τρόπο της, την ιστορία της. Η παράσταση θα παίζεται στο Μικρό Παλλάς και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 9 το βράδυ.