Κάτια Ταραμπανκό: “Στο GNTM βγήκε ότι είμαι κακιά και ψωνάρα…”
Ελλάδα

Κάτια Ταραμπανκό: “Στο GNTM βγήκε ότι είμαι κακιά και ψωνάρα…”

Κάτια Ταραμπανκό: “Στο GNTM βγήκε ότι είμαι κακιά και ψωνάρα…”

Πώς αισθάνεται για το νέο της βήμα στην τηλεόραση;

Τον Γιάννη Δρυμωνάκο, την Κάτια Ταραμπανκό και τον Γιάννη Αποστολάκη φιλοξένησαν σήμερα οι Dot στην εκπομπή τους.

Οι “Θαλασσόλυκοι” επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες αυτή τη φορά με τη συντροφιά του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM  και υποσχόνται να μας συναρπάσσουν με το φετινό ταξίδι τους στο Αιγαίο.

Σχολιάζοντας το νέο της βήμα στην τηλεόραση η Κάτια τόνισε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη και πως δεν θα της είναι δύσκολο να εγκλιματιστεί αφού σε μικρή ηλικία μαζί με τον πατέρα της που ήταν καπετάνιος σε skipper αλώνιζε με άνεση στη θάλασσα.

Όσον αφορά την αρνητική εικόνα που έβγαλε προς τα έξω στο reality μόδας εξήγησε ότι όλα συνέβησαν εξαιτίας της πίεσης και ορισμένων λάθος συμπεριφορών των συμπαικτριών της.

“Βγήκε ότι είμαι κακιά, ψωνάρα και γενικά μου βγήκε το προσωνύμιο της στρίγγλας λόγω ανταγωνισμού και της έντονης στοχοπροσήλωσής μου”.

“Πρώτη φορά στη ζωή μου έγινα. Όλο αυτό το καυστικό ύφος, η πίεση, ο ανταγωνισμός, η κλεισούρα, ήμουν ακραία σε κάποια σημεία, είχα τα μπαμ μου. Κάποια πράγματα που εγώ θεωρώ βασικά και για κάποιους άλλους δεν ήταν βασικά εγώ τρελαινόμουν. Όπως το να πλένεις τα πιάτα σου, όταν μένετε κάποια άτομα μαζί. Να φοράς κάποια συγκεκριμένα εσώρουχα σε μία φωτογράφιση”.

https://streamable.com/yun9k7

Οι άνδρες της παρέας μίλησαν αμέσως μετά για τη νέα τους συνταξιδιώτρια και τι σκέφτηκαν όταν τους προτάθηκε να είναι εκείνη το new entry στο τηλεοπτικό τους project.

https://streamable.com/ce17h4