Κάτια Ζυγούλη: Το τρυφερό μήνυμα για τον Σάκη Ρουβά και η αποκάλυψη για τη συναυλία στο Ηρώδειο
Ελλάδα

Κάτια Ζυγούλη: Το τρυφερό μήνυμα για τον Σάκη Ρουβά και η αποκάλυψη για τη συναυλία στο Ηρώδειο

Κάτια Ζυγούλη: Το τρυφερό μήνυμα για τον Σάκη Ρουβά και η αποκάλυψη για τη συναυλία στο Ηρώδειο

Με λόγια αγάπης μίλησε για τον σύζυγό της…

Με λόγια αγάπης και μια εξομολογητική διάθεση μίλησε η Κάτια Ζυγούλη για τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά μέσα από το τελευταίο της post στο Instagram. Μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή στο Ηρώδειο με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η Κάτια Ζυγούλη με ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, δείχνει πόσο περήφανη νιώθει για εκείνον.

Δεν διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει πόσο πολύ δούλεψε ο δημοφιλής τραγουδιστής για να καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα. Εξάλλου, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς ποτέ δεν εφησυχάζει και πάντα εργάζεται σκληρά για κάθε νέο project.

Η Κάτια Ζυγούλη στη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο!

«Σόνια και ο Σάκης στο Ηρώδειο! Μια εβδομάδα μετά ποστάρω αυτήν την φωτογραφία για να σας περιγράψω τι είδα εκείνο το βράδυ.

Πέρα από τα ευνόητα, είδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να έχει άγχος, να προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό, με πείσμα και φιλότιμο.

View this post on Instagram

Η Σόνια και ο Σάκης στο Ηρώδειο! Μια εβδομάδα μετά ποστάρω αυτήν την φωτογραφία για να σας περιγράψω τι είδα εκείνο το βράδυ. Πέρα από τα ευνόητα, είδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να έχει άγχος, να προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό, με πείσμα και φιλότιμο. Να ψάχνει με το βλέμμα του,τους δικούς του ανθρώπους.Να πετυχαίνει τα όνειρα του, αυτά για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά, που οι Κυριακές δεν είχαν ξεκούραση. Να μου μαθαίνει κάθε φορά πως τα όνειρα μου, όσο τρελά και αν φαντάζουν, όταν δώσω την ψυχή μου,γίνονται πραγματικότητα.

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Να ψάχνει με το βλέμμα του, τους δικούς του ανθρώπους. Να πετυχαίνει τα όνειρα του, αυτά για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά, που οι Κυριακές δεν είχαν ξεκούραση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Κάτια Ζυγούλη.

Και συμπλήρωσε με συγκίνηση:  «Να μου μαθαίνει κάθε φορά πως τα όνειρά μου, όσο τρελά και αν φαντάζουν, όταν δώσω την ψυχή μου, γίνονται πραγματικότητα».