Κατρίνα Τσάνταλη: Η μεταμεσονύκτια έκπληξη του Νίκου Μουτσινά και της παρέας τους
Ελλάδα

Κατρίνα Τσάνταλη: Η μεταμεσονύκτια έκπληξη του Νίκου Μουτσινά και της παρέας τους

Κατρίνα Τσάνταλη: Η μεταμεσονύκτια έκπληξη του Νίκου Μουτσινά και της παρέας τους

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα χτύπησε το κουδούνι της Κατρίνας Τσάνταλη την οποία περίμενε μία έκπληξη και η οποία έκανε τα γενέθλιά της φανταστικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και ακόμα δύο φίλους, εμφανίστηκαν στην πόρτα της με μία τούρτα με χρυσά και άσπρα αστέρια για να της ευχηθούν.

«Χρόνια πολλά αστέρι μας» έγραφε η τούρτα κι εκείνη ανέβασε φωτογραφία με την παρέα της λίγο αργότερα για να τους ευχαριστήσει.

Από κάτω τα σχόλια αμέτρητα και πολλά από αυτά από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ματίνα Νικολάου, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο, η Μελίνα Μακρή, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κ.α.

View this post on Instagram

φυσικά και δεν θα εμπαιναν στο σπίτι φυσιολογικά, πήδηξαν τα τοιχάκια, φώναζαν τα σκυλιά.. Εγώ με πιτζάμες & netflix.. Να σας πω την αλήθεια, ήξερα ότι κάτι θα έκαναν. Ήξερα ότι με το που θα άλλαζε η μέρα, δεν θα με άφηναν ❤️ Τα γενέθλιά μου φέτος μπήκαν καταπληκτικά!!!! Αυτή η παρέα είναι αγάπη, ασφάλεια, έμπνευση, είναι ΧΑΡΑ είναι μαζί, είναι μόνο μπροστά και ευχαριστώ το σύμπαν που τους έχω. Και η γυναίκα μου θα ήταν εδώ ( @toniasotiropoulou ) αλλά το Hollywood δεν περιμένει – όσο υπάρχει facetime όλα είναι καλά!!! ✨

A post shared by katrina tsántali (@katrina_tsantali) on

https://www.instagram.com/p/Bx0fwbECzLD/?utm_source=ig_web_copy_link