Kendall Jenner: Ποιος είναι ο μυστηριώδης θαυμαστής της;
Ελλάδα

Kendall Jenner: Ποιος είναι ο μυστηριώδης θαυμαστής της;

Kendall Jenner: Ποιος είναι ο μυστηριώδης θαυμαστής της;

Η Kendall Jenner αποκάλυψε τελικά, ποιος είναι ο μυστηριώδης θαυμαστής που της έστειλε το γράμμα που προκάλεσε αίσθηση στα social media. Με Insta-Story της, χωρίς blur αυτή τη φορά στο όνομα, έδειξε ότι αποστολείς του φλογερού γράμματος ήταν ο Mert Alas με τον Marcus Piggot. Οι δύο φωτογράφοι μόδας έχουν κάνει πολλά εξώφυλλα περιοδικών, όπως το τεύχος Απριλίου 2018 της Vogue όπου πόζαρε η Kendall Jenner.

Τη Δευτέρα, η Kendall Jenner, είχε ανεβάσει σε Instagram Story το γράμμα ενός θαυμαστή, σβήνοντας ωστόσο το όνομά του από κάτω. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση μεταξύ των fans της για το πρόσωπο του κρυφού θαυμαστή που της το έστειλε. «Αγαπημένη Kendall, μπορεί να είμαστε χιλιόμετρα μακριά, αλλά η αγάπη μου για σένα δυναμώνει κάθε λεπτό. […] Θα σε αγαπώ μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Αυτή τη στιγμή η απόσταση με σκοτώνει, αλλά βαθιά στην καρδιά μου ξέρω πως τίποτα δε μπορεί να μας απομακρύνει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο γράμμα.

https://www.instagram.com/p/BVXl16ZDNsr/?utm_source=ig_web_copy_link

Πολλοί χρήστες του Twitter, συνέκριναν το γραφικό χαρακτήρα του γράμματος με εκείνον του τραγουδιστή Harry Styles, που είχε ανεβάσει ένα σημείωμα τον Ιούνιο του 2017 στο Instagram, και θεώρησαν πως αυτός ήταν ο κρυφός θαυμαστής του αγγέλου της Victoria Secret, Kendall Jenner, κάνοντας τέτοια ανάλυση που θα ζήλευαν ακόμη και καταξιωμένοι γραφολόγοι. Η Kendall και ο Harry ήταν ζευγάρι, με αρκετά διαλείμματα, μεταξύ 2014 και 2016.

Τελικά, η Kendall Jenner, έδωσε τέλος στις φήμες και τις αναλύσεις των θαυμαστών της, ανακοινώνοντας ότι το γνωστό ζευγάρι φωτογράφων, Mert Alas και Marcus Piggot, της έστειλαν αυτό το,  γεμάτο αγάπη, γράμμα.

Η αποκάλυψη των αποστολέων του γράμματος της Kendall Jenner

Η αποκάλυψη των αποστολέων του γράμματος της Kendall Jenner