Καίτη Γαρμπή: Οι πρώτες εικόνες από το νέο της video clip
Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Οι πρώτες εικόνες από το νέο της video clip

Καίτη Γαρμπή: Οι πρώτες εικόνες από το νέο της video clip

Η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους 19 χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία τους στον δίσκο «Το Κάτι». Το τραγούδι με τίτλο «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κυκλοφορήσει μαζί με το  video clip.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες από τα backstage.  Άνθρωποι που επιμελήθηκαν την εμφάνιση της Καίτης, όπως ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, αποκάλυψαν στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα, στις οποίες η τραγουδίστρια είναι -όπως πάντα- εντυπωσιακή και ποζάρει μπροστά από ένα vintage αυτοκίνητο φορώντας μία εντυπωσιακή δημιουργία του γνωστού Γάλλου σχεδιαστή Alexandre Vauthier.

https://www.instagram.com/p/BtQnS-WjHUN/

https://www.instagram.com/p/BtJqV96BDfR/

https://www.instagram.com/p/BtQkMSPnLYI/

Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Φοίβο ξεκίνησε το 1993 και το reunion αυτό έρχεται στα 30 χρόνια καριέρας που συμπληρώνει η τραγουδίστρια στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

To «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» μεταδίδεται ήδη από επιλεγμένα ραδιόφωνα όλης της χώρας και θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα στις 6 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/BtBo4ItgU28/