Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Προχώρησαν σε… συγκατοίκηση!
Ελλάδα

Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Προχώρησαν σε… συγκατοίκηση!

Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Προχώρησαν σε… συγκατοίκηση!

Απολαμβάνουν στο φουλ τον έρωτά τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ένα από τα πιο hot ζευγάρια αυτή τη στιγμή στη showbiz.

Μπορεί να μάθαμε πριν από λίγο καιρό τη σχέση τους, ωστόσο, οι δυο τους έχουν προχωρήσει αρκετά αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν ήδη από την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στη Γλυφάδα.

Η Ναυσικά μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τη σχέση της αλλά και για τα επαγγελματικά της που δέχθηκαν πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ”.

“Όσον αφορά τα επαγγελματικά μου, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί με τον κορονοϊό έχασα δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο πριν από την καραντίνα, αλλά από την άλλη ξεκουράστηκα ύστερα από καιρό. Είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και συνεργασίες. Συνεχίζω να εργάζομαι ως μοντέλο με πολύ επιλεκτικές συνεργασίες και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, γιατί, όπως γνωρίζεις, πλέον η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός”.