Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ακούστε τον να τραγουδά με τον Χρήστο Μάστορα!
Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ακούστε τον να τραγουδά με τον Χρήστο Μάστορα!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ακούστε τον να τραγουδά με τον Χρήστο Μάστορα!

Απολαυστικό δίδυμο

Από τη θέση πια και του ραδιοφωνικού παραγωγού υποδέχτηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον Χρήστο Μάστορα σε μια μουσική βραδιά γεμάτη κέφι και πολύ τραγούδι.

Ο frontman από τις MELISSES είπε το μεγάλο “ναι” στην πρόκληση του καταξιωμένου σεφ να πάρει θέση δίπλα του και να τον συνοδεύσει με τις μελωδίες του στο τραγούδι.

Οι δυο τους καταπιάστηκαν με το “Κρίμα το παιδί” από τον Παύλο Σιδηρόπουλο και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θαυμαστές τους, οι οποίοι συντονίστηκαν αποκλειστικά για την ιδιαίτερη αυτή συνύπαρξη.

Βέβαια, και η αφιέρωση του τραγουδιού είχε τη δική της σημασία…

Ακούστε τους:

Φυσικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε προαναγγείλει τον λαμπερό καλεσμένο του με μια ξεκαρδιστική ανάρτηση στα social media:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μάνα δεν έρχεσαι να βάλεις ένα χεράκι γιατί Παρασκευή θα έρθει ο Μάστορας? – το θερμοσίφωνα να κοιτάξει… – όχι αυτος ο Μάστορας ρε μάνα… Τι υπέροχο βράδυ. Φάγαμε, ήπιαμε,ακούσαμε μουσική, παίξαμε ζωντανά κιθάρες,και ο @xmastoras έπαιξε και για πρώτη φορά το καινούργιο του τραγουδι.! Χρήστο ευχαριστώ πολύ!!! Εις το επανιδειν.! @samano_radio @xmastoras #tifoverovrady#party #toeipakaiegwtotragoudakimou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις

Όμως, επειδή ένα ίσον κανένα ιδού και η εκτέλεση στο “Ρίτα – Ριτάκι”: