Λάκης Γαβαλάς: “Ο Σωτήρης Τσιόδρας μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο”
Ελλάδα

Λάκης Γαβαλάς: “Ο Σωτήρης Τσιόδρας μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο”

Λάκης Γαβαλάς: “Ο Σωτήρης Τσιόδρας μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο”

"Φοβάμαι μήπως ο κορονοϊός γίνει πιο σπουδαίος από εμένα"

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Secret παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον κορονοϊό αλλά και τον… Σωτήρη Τσιόδρα.

Τι ετοιμάζετε αυτή την περίοδο;

Σταμάτησε το «My style rocks» για τώρα. Θα συνεχίσω και στον νέο κύκλο και θα είμαι κανονικά κριτής όπως πριν, με τη συμφωνία που έχω κάνει. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Επανέρχομαι με τα ρούχα μου «.lak», όπου έχω κάνει συμφωνίες με e-shop και με χονδρικές. Ωστόσο, έχω και προτάσεις για διάφορες συνεργασίες. Ακόμα και για θεατρικά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να μπω σε συζητήσεις.

Φοβάστε τον κορονοϊό;

Φοβάμαι μήπως γίνει πιο σπουδαίος από εμένα. Προς το παρόν, τον έχω κατατροπώσει… Παραμένω σπουδαίος εγώ!

Ποια είναι η γνώμη σας για τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα;

Είναι φοβερός. Μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο. Είχα τέτοιους κριτές ως εισαγγελείς και προέδρους, τους οποίους και αγαπώ γιατί έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι ο κύριος Τσιόδρας απορρίπτει τον τσαρλατανισμό από τηλεοράσεις, από εκπομπές, από τα πάντα. Εχει «α» και «ω» και δεν στέκεται στο «γ» και στο «ζ».

Για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ποια είναι η γνώμη σας;

Μου αρέσει. Ενώ το όνομά του ξεκινάει και τελειώνει άσχημα, «χά-λια» δηλαδή, έχει αυτό το «-ρδα-» που τον κάνει σημαντικό. Μια χαρά τα έκαναν όλα. Συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι ο κόσμος τον αποθέωσε. Τον έκανε διαφορετικό απ’ ό,τι πρέπει να είναι. Δηλαδή, εγώ νόμιζα ότι είναι ένας καινούργιος Καζανόβα.