#InstaCelebs: Το αρμόνιο του Λιάγκα και η επιστροφή Πετρούνια
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το αρμόνιο του Λιάγκα και η επιστροφή Πετρούνια

#InstaCelebs: Το αρμόνιο του Λιάγκα και η επιστροφή Πετρούνια

Εδώ και σήμερα, με τις πιο ωραίες αναρτήσεις στο Instagram. Τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η Khloe Kardashian; Πώς περνά στο ρεπό του ο Θανάσης Αλευράς; Πώς νιώθει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης; Αυτά κι ακόμη περισσότερα ανάμεσα στις δεκάδες αναρτήσεις των Celebrity στα social media που ξεχωρίσαμε για σήμερα.

#FromNozyBeWithLove

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποχώρησε από το Survivor κι ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή του τη διαδρομή, με μια φωτογραφία στο ειδυλλιακό ξενοδοχείο που μένει.

https://www.instagram.com/p/BrfJLOig3Lw/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewHairOnTheBlock

Η Khloe Kardashian άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και δοκίμασε ένα ανοιχτό ροζ (ίσως για να είναι ασορτί με τα ρούχα της True), αντί του ξανθού που έχει εδώ κι αρκετό καιρό. Ό,τι μαλλί και να έχει της πάει γιατί είναι όμορφη!

https://www.instagram.com/p/BrbgKK_gvii/

#MacaronsAreComingToTown

Ακόμα μία ιδέα του Άκη Πετρετζίκη για χριστουγεννιάτικα γλυκά. Εδώ, διακοσμεί τα macarons σα να είναι ο Άγιος Βασίλης. Πανέμορφα!

https://www.instagram.com/p/Brca6hplSWi/

#HeSBack

6 εβδομάδες μετά την επέμβαση στον ώμο του και 5 κιλά πιο αδύνατος, ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει βγάλει το νάρθηκα κι αρχίζει σιγά, σιγά την αποθεραπεία για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

#SweetTooth

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αγαπάει πολύ τα γλυκά κι αυτό φαίνεται στη φωτογραφία, που ποστάρει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/BrftLBYlR1F/?utm_source=ig_web_copy_link

#LikeFatherLikeSon

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε μια φωτογραφία με το γιο του, Δημήτρη, που εξασκείται στο ίδιο αρμόνιο που έμαθε κι εκείνος να παίζει πριν 40 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/BrafXr5gyx3/?utm_source=ig_web_copy_link

#Monemvasia

Ο Θανάσης Αλευράς πήγε μια βόλτα μέχρι τη Μονεμβασιά στο ρεπό του από την παράσταση «Το έπος της Μαλάμως». Εδώ, μια ασυνήθιστη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Brf5ENyAXKo/?utm_source=ig_web_copy_link