Λίτσα Πατέρα: «Τον δικό μου αστρολογικό χάρτη τον ξέρω απέξω, όμως είμαι έτοιμη να αποδεχτώ τις επιταγές του σύμπαντος»
Ελλάδα

Λίτσα Πατέρα: «Τον δικό μου αστρολογικό χάρτη τον ξέρω απέξω, όμως είμαι έτοιμη να αποδεχτώ τις επιταγές του σύμπαντος»

Λίτσα Πατέρα: «Τον δικό μου αστρολογικό χάρτη τον ξέρω απέξω, όμως είμαι έτοιμη να αποδεχτώ τις επιταγές του σύμπαντος»

Ποια παρουσιάστρια ενδιαφερόταν περισσότερο για τα αστρολογικά νέα;

Η πιο πολυσυζητημένη αστρολόγος των τελευταίων δεκαετιών, Λίτσα Πατέρα, παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί την Παρασκευή (30/12).

Η αστρολόγος που απολαμβάνουμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλά για όλα και αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις του 2023.

Όλα αυτά τα χρόνια έχετε βρεθεί δίπλα σε όλους τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης. Ποιος ενδιαφερόταν περισσότερο για τη στήλη της Αστρολογίας;

Η Ελένη Μενεγάκη με μεγάλη διαφορά, η οποία μάλιστα με παρότρυνε και με στήριξε στο να ετοιμάσω και να εκδώσω το πρώτο μου βιβλίο.

Τον δικό σας αστρολογικό χάρτη τον κοιτάτε; Σας έχει τύχει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές;

Τον δικό μου χάρτη τον γνωρίζω εννοείται απέξω. Προσέχω, όμως, και είμαι έτοιμη να αποδεχθώ τις επιταγές του σύμπαντος.

Δεν θα θέλατε τη δική σας εκπομπή Αστρολογίας;

Θα το ήθελα πάρα πολύ γιατί πιστεύω πως αν υπήρχε μια εκπομπή με μάθημα Αστρολογίας, θα γνώριζε ο κόσμος περισσότερα από ό,τι μαθαίνει με αυτά που λέμε. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να ακούσει την πρόβλεψη της ημέρας, όμως θα είχε πολλά περισσότερα να ωφεληθεί από τη γνώση της Αστρολογίας η οποία θα του επέτρεπε να γνωρίσει καλύτερα τον σύντροφό του, τα παιδιά του, να παρακάμψει «καταιγίδες» και γενικά, όσο του επιτρέπει το Σύμπαν, να ζήσει πιο όμορφα και περισσότερο ειρηνικά. Σας διαβεβαιώ ότι υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμις η τα πανθ’ ορά (η οποία τα πάντα βλέπει) και σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος αν γνώριζε να «διαβάζει» τα άστρα. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Βέβαια είμαι πολύ περήφανη για τη Σχολή Αστρολογίας litsapatera-mayoschool.gr που έχουμε φτιάξει, η οποία είναι μέσω διαδικτύου, και με την οποία οι σπουδαστές μπορούν να πάρουν την πιστοποίηση της Mayo School of Astrology της Αγγλίας.

Πώς είστε στο σπίτι ως γιαγιά; Αυστηρή ή δεν χαλάτε χατίρια;

Τα εγγόνια μου τα λατρεύω και δεν μπορώ με τίποτα να τους χαλάσω κανένα χατίρι και μάλιστα τους τα πραγματοποιώ πριν ακόμα μου τα ζητήσουν γιατί τα διαισθάνομαι.

Καλή πεθερά είστε;

Για αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τις νύφες μου!

Αλήθεια, εσείς είχατε ενοχές παλιότερα ως εργαζόμενη μητέρα;

Ναι. Όμως πιστεύω πως η άδολη αγάπη προς το παιδί σου σε οδηγεί να μπορέσεις να καλύψεις τα κάποια κενά. Κενά δεν δημιουργούνται από την απουσία κάποιων ωρών αλλά καλύπτονται από τη στοργή, την τρυφερότητα και την αγάπη.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ρωτήσω, όχι τι εύχεστε αλλά τι απεύχεστε για τη χρονιά που έρχεται.

Απεύχομαι τη συνέχιση της επιθετικότητας και της βίας είτε μεταξύ κρατών είτε μεταξύ ανθρώπων. Εύχομαι να κυριαρχήσει μόνο η αγάπη.