Μάκης Τσέλιος: “Δεν ξόφλησα, κανενός σχεδιαστή η καριέρα δεν τελειώνει”
Ελλάδα

Μάκης Τσέλιος: “Δεν ξόφλησα, κανενός σχεδιαστή η καριέρα δεν τελειώνει”

Μάκης Τσέλιος: “Δεν ξόφλησα, κανενός σχεδιαστή η καριέρα δεν τελειώνει”

Όσα είπε για την αλλαγή σκυτάλης στον οίκο μόδας και τη θέση της ανιψιάς του, Ελισάβετ Μουτάφη

Στο “Μεσημέρι” και τον Άρτ Αντιμιάν μίλησε ο Μάκης Τσέλιος μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσής του να αποσυρθεί και να αναλάβει τα ηνία του οίκου του η ανιψιά του, Ελισάβετ Μουτάφη.

Ο ίδιος μιλώντας δήλωσε κατηγορηματικά: “Δεν εγκαταλείπω τη μόδα. Έχω δύο κλειδιά, το ένα το έδωσα στην ανιψιά μου και το άλλο το κρατώ εγώ. Όχι, δεν ξόφλησα, κανενός σχεδιαστή η καριέρα δεν τελειώνει, ποτέ. Η Ελισάβετ θα ασχοληθεί με το κομμάτι του ατελιέ υψηλής ραπτικής όπου θα είναι μαζί με τη μητέρα της που ήταν πολλά χρόνια κοντά μου και εγώ”, είπε για την ηθοποιό.

“Θέλω να ξεχνάω τις δύσκολες στιγμές. Φεύγοντας ο Βασίλης (Billy Bo) π.χ. σκέφτηκα ότι πάει ένα μεγάλο ταξίδι και ότι κάπου θα συναντηθούμε. Είχα χτίσει έναν τοίχο ψηλό για να μην αντιλαμβάνεται τι σκέφτεται ο κόσμος γι’ αυτόν, και είμαι ευτυχισμένος πολύ που το έκανα αυτό. Ούτε καθρέφτες δεν είχαμε στο σπίτι. Γι’ αυτό σου λέω ότι έχω περάσει από την εποχή του Aids στον κορονοϊό”.

“Γερνάω με ευπρέπεια” είπε ο σχεδιαστής που αποκάλυψε την ηλικία του ότι είναι 74 ετών, ενώ όπως είπε θα τον ενδιέφερε μία πρόταση για τη θέση του κριτή στο GNTM αλλά και ότι βλέπει θετικά πως θα υπάρχουν αγόρια στο ριάλιτι που ετοιμάζεται.

https://streamable.com/pw4qme