Μαρία Ιωαννίδου: «Η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά, ήταν μίζερη μαζί μου»
Ελλάδα

Μαρία Ιωαννίδου: «Η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά, ήταν μίζερη μαζί μου»

Μαρία Ιωαννίδου: «Η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά, ήταν μίζερη μαζί μου»

Όσα είπε στον Νίκο Γεωργιάδη που τον φιλοξένησε στο σπίτι της

Στο σπίτι της Μαρίας Ιωαννίδου βρέθηκε για τη στήλη του «Πιτζάμα πάρτι» ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τον υποδέχτηκε εγκάρδια και τον ξενάγησε στα κειμήλια που έχει τόσο από τον Φρέντυ Γερμανό όσο και από τη δική της καριέρα.

Του έδειξε μάλιστα και παλιές φωτογραφίες σε μία από τις οποίες βρίσκεται στον Λευκό Οίκο όπου πήγε μαζί με τον αξέχαστο δημοσιογράφο, ο οποίος θα έπαιρνε συνέντευξη από τον Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ.

«Δεν έχω αλλάξει τίποτα. Όλα το γραφείο αυτό ανήκει στη Ναταλία. Έχω κάνει διαθήκη» είπε δείχνοντας τα πράγματα του Φρέντυ Γερμανού. «Συγκινούμαι όταν τη βλέπω στην τηλεόραση. Του μοιάζει λίγο. Απλώς δεν βλεπόμαστε» είπε για τη Ναταλία Γερμανού.

Η Μαρία Ιωαννίδου έδειξε στον Νίκο και το κοστούμι της από το «Μαριχουάνα στοπ» και του διηγήθηκε ένα περιστατικό που η Ρένα Βλαχοπούλου τη μάλωσε στο πλατό. «Είχα ξεχάσει να πάρω τσιχλόφουσκες για το γύρισμα.. “Έλα εδώ παρτσακλό”, μου είπε και με έστειλε να αγοράσω τσιχλόφουσκες για να γίνω επαγγελματίας»

Εκεί ήταν και ο σύντροφός της που ανέλαβε χρέη μάγειρα και δήλωσε ότι περνάει τέλεια με τη σταρ.

Στη συζήτηση που ακολούθησε στο τραπέζι, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε το παράπονό της. «Η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά, ήταν μίζερη μαζί μου. Έχασα όλη μου την οικογένεια, πολύ νέοι όλοι. Πέθαινε ο Φρέντυ κι εγώ έφευγα και πήγαινα θέατρο. Δεν έκανα παιδί για αυτή τη δουλειά. Θυσίασα πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα. Σαν ρόλοι δεν μου δόθηκαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι αδικήθηκα. Κι έχω απαίτηση να κάνω τώρα αυτά που δεν έκανα» είπε.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την περίοδο που ζούσε στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη και του Δημήτρη Χορν για να είναι κοντά στο θέατρο όπου έπαιζε και εκείνη ήθελε να την υιοθετήσει,