Μαρία Καλάβρια: «Δεν είμαστε Σουηδία! Πώς θα γίνουμε κολλητοί με τον Δημήτρη όταν υπήρξε συναισθηματική σχέση;»
Ελλάδα

Μαρία Καλάβρια: «Δεν είμαστε Σουηδία! Πώς θα γίνουμε κολλητοί με τον Δημήτρη όταν υπήρξε συναισθηματική σχέση;»

Μαρία Καλάβρια: «Δεν είμαστε Σουηδία! Πώς θα γίνουμε κολλητοί με τον Δημήτρη όταν υπήρξε συναισθηματική σχέση;»

Όσα είπε για τον πρώην σύντροφό της, τη διαφορά ηλικίας και τους λόγους που χώρισαν

H Mαρία Καλάβρια μίλησε στην Κατερίνα Πίπερη και το Pop Up και αναφέρθηκε στην εποχή που έκανε modelling σε διεθνείς πασαρέλες αλλά και στον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Πριν παντρευτώ ήμουν στο Μιλάνο και έκανα τα περισσότερα show με όλους τους σχεδιαστές. Τώρα δεν υπάρχει στην Ελλάδα μόντελινγκ. Δεν ήταν καθόλου ρόδινα. Είναι και θέμα τύχης. Στον Armani με επέλεξαν ανάμεσα σε 850 κοπέλες. Μου έκοψαν το μαλλί μου αγορίστικο και αυτό ήταν το εισιτήριό μου να κάνω τα άλλα show».

Τι είπε όμως για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

«Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν μου έχει αφήσει κάτι άσχημο η σχέση μας. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου. Δεν ήταν εύκολο. Σιγά σιγά όμως συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση μας. Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αν θα τα ξαναβρώ με τον Δημήτρη και λέω δεν ξέρω τι θα μου συμβεί αύριο».

«Δεν είμαστε Σουηδία! Πώς θα γίνουμε κολλητοί όταν υπήρξε συναισθηματική σχέση και ούτε από μένα ούτε και από τον Δημήτρη είχε κλείσει;» εξήγησε ενώ όπως είπε, τα παιδιά της δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον λόγο που χώρισε αλλά σεβάστηκαν την απόφασή της.

Τι την ενόχλησε στα όσα γράφτηκαν για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

«Ενοχλήθηκα λίγο επειδή είπαν κάποια πράγματα ότι εγώ χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να αναδείξω τη δουλειά μου, κάτι που με εξόργισε πάρα πολύ».

Όσο για τους λόγους που χώρισε αλλά και τη διαφορά ηλικίας που είχαν, είπε:

«Δεν είμαι τρελή να πάρω μια απόφαση και να πω “γεια σας χώρισα”. Έχουν προκύψει θέματα που δεν συμφωνούσαμε και προκειμένου να έρθουμε σε μια μεγαλύτερη σύγκρουση το σταμάτησα πριν γίνει η σύγκρουση αυτή. Δεν μου είχε πάει ποτέ στο μυαλό ότι θα έκανα μια σχέση με μικρότερο. Οι φίλες μου είχαν σχέση με μικρότερους και τις κορόιδευα. Και όταν έγινε, γιατί μου ήρθε ξαφνικό, ντρεπόμουν να πάω να τους το πω. Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο η ηλικία. Με τον Δημήτρη ήταν οριακά. Είχαμε αυτά τα 14 χρόνια διαφορά που σίγουρα έχει να κάνει με τον χαρακτήρα, δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο σε κάποια πράγματα«».

https://streamable.com/mxthf5