Μαρία Καρλάκη: «Αν συνεχίσω να είμαι μόνη μου, θα κάνω παιδί με τον κολλητό μου»
Ελλάδα

Μαρία Καρλάκη: «Αν συνεχίσω να είμαι μόνη μου, θα κάνω παιδί με τον κολλητό μου»

Μαρία Καρλάκη: «Αν συνεχίσω να είμαι μόνη μου, θα κάνω παιδί με τον κολλητό μου»

Τι είπε για τη νευρική ανορεξία και την ψυχανάλυση

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη νευρική ανορεξία και την επιθυμία να αποκτήσει παιδί ακόμα και με τον κολλητό της!

Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι πλέον έχει βρει τον εαυτό της στο τραγούδι καθώς όπως είπε «άλλοι είμαστε στα 20 και άλλοι στα 30», και συνέχισε: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μέχρι να αποφασίσω ότι πρέπει να πατήσω ένα πόδι και να πω “φτάνει”, να πω ένα στοπ. Έλεγα ”ναι” σε τραγούδια ή συνεργασίες, απλώς για να έχω δουλειά».

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη

«Δεν περίμενα ποτέ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, θεωρώ ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και είναι τεράστια τιμή μου που συνεργαστήκαμε, που μου εμπιστεύτηκε τα τραγούδια αυτά και φυσικά το να είμαι στο πλευρό του σε συναυλίες το καλοκαίρι που πέρασε. Πραγματικά ήταν ένα σχολείο για μένα και μία εμπειρία ζωής που θα είμαι ευγνώμων για όσο ζω».

Για τη νευρική ανορεξία και την ψυχανάλυση

«Δυστυχώς έχω αδυνατίσει και θέλω να ξαναβάλω τα κιλά», σχολιάζοντας το γεγονός ότι λόγω υποχρεώσεων ξεχνάει… να φάει.

Θυμάται ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόνο 45 κιλά, εκείνη να θεωρεί ότι είναι παχιά και να βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

«Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ στενοχωρημένη, όμως εκείνη την περίοδο πήγα στη γιαγιά και αυτή με ανέλαβε».

Εξομολογήθηκε ότι κάνει αρκετά χρόνια ψυχανάλυση και πως την έχει βοηθήσει και στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

«Νομίζω ότι το να το πεις ότι “κάνω ψυχανάλυση” ή “πηγαίνω σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή” είναι πιο δύσκολο από το να το κάνεις».

Ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού

Στην ερώτηση εάν σκέφτεται τον γάμο στο μέλλον, η Μαρία Καρλάκη απαντά χαρακτηριστικά:

«Τον σκεφτόμουν, αλλά επειδή δεν είναι εύκολο, δε νομίζω να υπάρχει πια αυτό που λέμε ο έρωτας, η διάρκεια… Εγώ δε θέλω να παντρευτώ και να χωρίσω».

«Θα έκανα με τον κολλητό μου ένα παιδί, βέβαια, χωρίς την πράξη. Θα έκανα με εξωσωματική. Με τον κολλητό μου, νομίζω θα ήταν η ωραιότερη οικογένεια αυτή, ούτε θα τσακωνόμασταν, ούτε θα με ζήλευε. Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα και δω ότι συνεχίζω να θέλω να είμαι μόνη μου, κάτι τέτοιο θα κάνω», ανέφερε η τραγουδίστρια.