Μαρία Καρλάκη: «Ο πρώην σύντροφός μου με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές…»
Ελλάδα

Μαρία Καρλάκη: «Ο πρώην σύντροφός μου με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές…»

Μαρία Καρλάκη: «Ο πρώην σύντροφός μου με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές…»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της τραγουδίστριας στην Τατιάνα Στεφανίδου

Τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του πρώην συντρόφου της εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως πολλές γυναίκες, έτσι και η τραγουδίστρια, βρέθηκε κάποια στιγμή στο πλευρό ενός βίαιου άνδρα, ο οποίος δεν δίσταζε να χειροδικεί εναντίον της για ασήμαντες αφορμές.

Θέλοντας να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον γυναικείο πληθυσμό “έλυσε” τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα έζησε αλλά και το πώς κατάφερε να βγει από την αρρωστημένη της σχέση.

“Πρέπει να μιλήσω και οφείλω να μιλήσω γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες εκεί έξω που περνούν πολύ χειρότερες καταστάσεις, βιώνουν τη σωματική και λεκτική βία σε μέγιστο βαθμό και πρέπει να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να φύγουν από αυτό που βιώνουν”.

“Ήμασταν έξω σε ένα μαγαζί και έπρεπε να πάμε κάπου αλλού αλλά ήμουν κουρασμένη και θέλησα να γυρίσω στο σπίτι. Όταν γυρίσαμε στο ασανσέρ άρχισε και με χτυπούσε, με κλωτσιές, με μπουνιές”.

“Πήγα στο νοσοκομείο. Έγινε εξέταση, είχα ρήξη σε έναν σπόνδυλο. Αυτό ήταν το προτελευταίο ξύλο, το επόμενο ήταν χειρότερο”, πρόσθεσε.

“Ενδιάμεσα υπήρχαν και άλλες στιγμές που έβγαινα με μώλωπες για καφέ με τις φίλες μου και με ρωτούσαν και τους έλεγα ότι χτύπησα”.

Δείτε όσα είπε:

https://streamable.com/42q3ag