Μαρία Καβογιάννη: «Γίνομαι η μαμά μου. Έχω πάρα πολλά στοιχεία της, από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές»
Ελλάδα

Μαρία Καβογιάννη: «Γίνομαι η μαμά μου. Έχω πάρα πολλά στοιχεία της, από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές»

Μαρία Καβογιάννη: «Γίνομαι η μαμά μου. Έχω πάρα πολλά στοιχεία της, από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές»

Η Δανάη Μπάρκα έπιασε το μικρόφωνο και πήρε συνέντευξη από την αγαπημένη της φίλη

Η Δανάη Μπάρκα έπιασε το μικρόφωνο και πήρε συνέντευξη από την αγαπημένη της φίλη, Μαρία Καβογιάννη.

«Η οικογένεια και οι φίλοι μου, το παιδί μου πάντα με βοηθάνε να ξεπερνάω τις δυσκολίες μου. Στην αρχή της καριέρας μου σκέφτηκα να τα παρατήσω, με δυσκόλευε ο εαυτός μου να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν πολύ σημαντικές, τις ευχαριστήθηκα και τις χάρηκα», είπε η ηθοποιός.

Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε και στο έργο που τη σημάδεψε, την «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα. Εκείνη την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο έργο έχανε τη μητέρα της.

«Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά και με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει. Νιώθω ότι την κουβαλάω πάντα μέσα μου».

Για «Το Τρίτο Στεφάνι» στο Θέατρο Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί μάλιστα είπε ότι «νιώθω σαν να της απευθύνω κάθε βράδυ» επειδή το έργο είναι κοντά στην εποχή που έζησε η μητέρα της.

«Γίνομαι η μαμά μου. Καταρχάς μοιάζω πάρα πολύ με τη μαμά μου. Αλλά έχω και πάρα πολλά στοιχεία πια της μαμάς μου, από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές» είπε.

«Δεν περιορίστηκα από την έκθεση. Το ότι με γνωρίζει ο κόσμος μου δημιουργεί μεγάλη συντροφικότητα. Δεν με αγχώνει να κάνω πάντα το καλύτερο, μπορεί να υπάρχει και μία αποτυχία. Είναι μέσα στη ζωή».

«Είμαι γκαφατζού, έχω πάρα πολλές ιστορίες με πράγματα που έχουν συμβεί», είπε και λίγο παρακάτω περιέγραψε γκάφες της: «Έχω καθυστερήσει να βγω στην σκηνή, αλλά έχω πάρει έπιπλα και έχω βγει στην σκηνή επειδή πιάστηκε το ρούχο μου».

«Σε ένα παιδί που θα ξεκίναγε τώρα θα έλεγα να κρατήσει ψηλά τα όνειρά του και να μην τα προδώσει ποτέ. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός… Όταν ήμουν μικρή με έβαζαν να λέω ποιήματα και δεν ήθελα καθόλου. Τυχαία έγινα, πήγα για να σπουδάσω θέατρο και γνώρισα κάποιους ανθρώπους που ήθελα να παίξω μαζί τους».

Θα έκανε ποτέ εκπομπή στην τηλεόραση; Η ίδια λέει όχι, γιατί, όπως υποστηρίζει, δεν το έχει με το λέγειν.

«Θα τρελαθώ αν έρθει ένα πλασματάκι να με λέει γιαγιά. Κάντε ένα παιδάκι!» είπε στη Δανάη που όπως χαρακτηριστικά είπε την έχει σαν κόρη της.

«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω σε όλους είναι να μη γεράσει ποτέ η ψυχή τους. Να είναι πάντα παιδιά!», κατέληξε η ηθοποιός.