Ζεύγος Πατούλη: Περνάνε τελικά κρίση στον γάμο τους;
Ελλάδα

Ζεύγος Πατούλη: Περνάνε τελικά κρίση στον γάμο τους;

Ζεύγος Πατούλη: Περνάνε τελικά κρίση στον γάμο τους;

Το περασμένο Σάββατο η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε ξαφνικά ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου. Την επόμενη μέρα, ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα στηρίξει τη γυναίκα του για τον δήμο, αλλά τον επίσημο υπόψηφιο της ΝΔ, Θεόδωρο Αμπατζόγλου- την ίδια στιγμή ο Γιώργος Καραμέρος κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πρώτη στιγμή πολλοί αναρωτήθηκαν αν το διάσημο ζευγάρι, που έχει εξομολογηθεί δημόσια στο παρελθόν τον μεγάλο έρωτα που ζούνε εδώ και 32 χρόνια, περνάει τελικά κρίση στον γάμο του. Εξάλλου η Μαρίνα Πατούλη, που δεν είχε κρύψει στο πρόσφατο παρελθόν τις πολιτικές της βλέψεις, είχε κάνει αρχικά ένα βήμα πίσω για να στηρίξει τον σύζυγό της που είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι εθεάθη μαζί με τον γιο τους, στο business lounge του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λίγο πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους για Αθήνα. Μάλιστα, περπατούσαν χέρι χέρι ενώ κάποια στιγμή αγκαλιάστηκαν τρυφερά. Όσο για τη Μαρίνα Πατούλη, που έχει σχολιαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια για τις ιδιαίτερες στυλιστικές της επιλογές, και αυτή τη φορά δεν απογοήτευσε τα βλέμματα, με τη μαύρη της μίνι φούστα και την κατακόκκινες above the knee χαμηλοτάκουνες μπότες της.

Η οικογένεια Πατούλη ταξίδεψε στην οικονομική θέση, ενώ ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετήθηκε εγκάρδια και συνομίλησε για αρκετή ώρα με την Εύα Καϊλή που ταξίδευε με την ίδια πτήση.