Μάριος Αθανασίου: «Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη εγώ θα είμαι και μάρτυρας»
Ελλάδα

Μάριος Αθανασίου: «Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη εγώ θα είμαι και μάρτυρας»

Μάριος Αθανασίου: «Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη εγώ θα είμαι και μάρτυρας»

«Προσωπική ήττα» χαρακτηρίζει το γεγονός ότι δεν αντέδρασε τότε

Τον Μάριο Αθανασίου φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες τον έχουν φέρει σε αμηχανία και παραδέχεται ότι είχε άγχος για το πώς θα έπρεπε να μιλήσει όταν θα καλούνταν να σχολιάσει τα γεγονότα.

Επί χρόνια μέσα στον χώρο ο Μάριος Αθανασίου γνώριζε και αυτός καταστάσεις και πρόσωπα αντίστοιχων περιπτώσεων. Στην υπόθεση δε της Αγγελικής Λάμπρη και του Κώστα Σπυρόπουλου έζησε τα γεγονότα από πρώτο χέρι καθώς πρόκειται για την εποχή που συνεργάστηκε επαγγελματικά με τον ηθοποιό.

«Γνωρίζω αρκετά. Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη εγώ θα είμαι και μάρτυρας γιατί εκείνη την εποχή ήμουν στο περιστατικό πολύ κοντά. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα. Ήμασταν 22 χρονών, ήταν η πρώτη μου δουλειά».

https://streamable.com/qr2oic

Μετανιώνει που δεν αντέδρασε τότε στα όσα έγιναν, μία προσωπική ήττα για τον ίδιο, όπως αναφέρει.

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι ακραίο τότε. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν το έκανα. Αργότερα, άρχισα να μαθαίνω κι άλλα περιστατικά. Ένας άνθρωπος σε ηλικία 23 χρονών που κάνει την πρώτη του δουλειά τι να καταγγείλει τότε; Εμένα αυτή ήταν η μεγάλη μου προσωπική ήττα».

Τόνισε στη συνέχεια πως ακολουθώντας τα γεγονότα έχουν συσταθεί ομάδες ανάμεσα στους ηθοποιούς προκειμένου να στηρίξουν τις γυναίκες που βγήκαν ή πρόκειται να βγουν να μιλήσουν δημόσια αποκαλύπτοντας τις δικές τους ιστορίες.

https://streamable.com/74k5xc