#InstaCelebs: Η επέτειος του Gordon Ramsay κι ο “λόγος τιμής” του Μαρκουλάκη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η επέτειος του Gordon Ramsay κι ο “λόγος τιμής” του Μαρκουλάκη

#InstaCelebs: Η επέτειος του Gordon Ramsay κι ο “λόγος τιμής” του Μαρκουλάκη

Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα, δεν μπορούμε να σας αφήσουμε χωρίς τα Instagram νέα των Celebrities. Από την αγκαλιά που λείπει στην Άννα Βίσση και τη φάρσα στον Ryan Reynolds, μέχρι το μακρινό ταξίδι της Beyonce, είναι όλα εδώ να συντροφέψουν τον πρωινό σας καφέ.

#BackStage

Το τραγούδι του Γιώργου Καπουτζίδη στον τελικό του The Voice, ήταν μία από τις στιγμές του τελικού που πήραν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, παρουσίασε στο Instagram το backstage από τις τέσσερις μεταμφιέσεις του τελικού. Όλα τα γυρίσματα, έγιναν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.

Κωστής Μαραβέγιας

https://www.instagram.com/p/BrpNCVEg6p5/?utm_source=ig_web_copy_link

Σάκης Ρουβάς

https://www.instagram.com/p/BrpNVQ6AxuG/?utm_source=ig_web_copy_link

Έλενα Παπαρίζου

https://www.instagram.com/p/BrpNhZUgXkI/?utm_source=ig_web_copy_link

Πάνος Μουζουράκης

https://www.instagram.com/p/BrpNucDgGIu/?utm_source=ig_web_copy_link

#SheSBack

Η Beyonce ταξίδεψε σε Ινδία και Νότια Αφρική, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον οργανισμό Global Citizen, που ασχολείται με την καταπολέμηση της φτώχειας. Τις καλύτερες στιγμές της μοιράστηκε μέσω video στο instagram.

https://www.instagram.com/p/Brn5QjjFVA_/?utm_source=ig_web_copy_link

#GuessWhoElseIsBack

Ας δώσουμε ένα hint. Είναι γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος και ήταν αρκετό καιρό στο Los Angeles αναζητώντας την έμπνευση για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Σωστά! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γύρισε Ελλάδα και μοιράστηκε τη στιγμή σε video, με τη μουσική υπόκρουση μιας διασκευής του Paint It, Black των Rolling Stones.

https://www.instagram.com/p/BrpTfk_nabB/?utm_source=ig_web_copy_link

#MissingHer

Χθες είχε γενέθλια, σήμερα πρεμιέρα. Λογικό να της λείπει η αγκαλιά της κόρης της. Η Άννα Βίσση μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια τρυφερή αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας.

https://www.instagram.com/p/Brpzg-gH6nz/?utm_source=ig_web_copy_link

#22YearsTogether

22 χρόνια γάμου κλείνει σήμερα ο Gordon Ramsay με τη σύζυγό του και μοιράστηκε μία από τις γαμήλιες φωτογραφίες του, στο λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BrqBW9IHULW/?utm_source=ig_web_copy_link

#LogoTimis

Είναι γεγονός. Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει και επίσημα στις οθόνες μας και μάλιστα 20 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή. Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ανέβασε μια φωτογραφία με τη συγκινητική λεζάντα: «Δεν άλλαξαν μόνο, το χρώμα στα μάτια κι ο Ψηλός – που παραμένει Ψηλός. Και η αγάπη».

https://www.instagram.com/p/BrpycHjlK-A/?utm_source=ig_web_copy_link