Melisses: Η χριστουγεννιάτικη selfie τους με τον Κώστα Μπακογιάννη
Ελλάδα

Melisses: Η χριστουγεννιάτικη selfie τους με τον Κώστα Μπακογιάννη

Melisses: Η χριστουγεννιάτικη selfie τους με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ωραίο το δέντρο του Δημάρχου!

Μια χριστουγεννιάτικη ανάρτηση αλλά με ιδιαίτερο μήνυμα έκαναν οι Melisses. Πόζαραν καθισμένοι μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη μπροστά στο δέντρο του δημαρχιακού μεγάρου και έστειλαν το δικό τους μήνυμα καλώντας τον κόσμο στην πρωτοχρονιάντικη συναυλία τους στο Σύνταγμα για την αλλαγή του χρόνου.

Όπως ανέφεραν, συζήτησαν με τον δήμαρχο και συναποφασίστηκε να μην πάρουν αμοιβή αλλά αντ΄αυτού τα χρήματα να δοθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Αναλυτικά έγραψαν:

“Όταν μας έγινε η πρόταση από το Δήμο της Αθήνας να συμμετέχουμε στην μεγάλη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 στην Πλατεία Συντάγματος αμέσως σκεφτήκαμε να προσφέρουμε την αμοιβή μας για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη του αναπτύξαμε το σκεπτικό μας και αποφασίστηκε, από κοινού , η συμμετοχή μας στη συναυλία να έχει μηδενικό κόστος και όλη η αμοιβή μας να προσφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Είμαστε πάντα της άποψης να μη ρωτάμε μόνο τι κάνει η πόλη μας για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς για την πόλη μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα για να αλλάξουμε τη χρονιά μαζί, χορεύοντας και τραγουδώντας”.

https://www.instagram.com/p/B6QBII9njvd/?utm_source=ig_web_copy_link