Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η νέα της συνεργασία με τους Alcatrash
Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η νέα της συνεργασία με τους Alcatrash

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η νέα της συνεργασία με τους Alcatrash

Σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Την έχουμε δει σε πολλούς ρόλους τους οποίους έχει φέρει εις πέρας πάντα με επιτυχία.

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη που δεν σταματά πουθενά και τολμά να δοκιμάζεται σε πολλά projects είτε στον ρόλο παρουσιαστρίας είτε ως σχεδιάστρια μόδας.

Αυτή τη φορά η πολυμήχανη Μαίρη αποφάσισε να “εξεταστεί” και στη σκηνοθεσία αναλαμβάνοντας το νέο video clip των Alcatrash όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτηση στα social media.

Η μπάντα που αγαπήσαμε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά εμπιστεύτηκε την άποψη και τη σκηνοθετική της ματιά για την οπτική παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού με τίτλο “Τέρμα τα Ψέματα” και δεν μένει παρά να απολαύσουμε το τελικό αποτέλεσμα όταν θα είναι έτοιμο.

“Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν ‘Τέρμα Τα Ψέματα’! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες ‘μου’ @alcatrash.band”, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα του ποστ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band 🌴🍉📣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις