Μικαέλα Φωτιάδη: Το πρόβλημα υγείας και τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ελλάδα

Μικαέλα Φωτιάδη: Το πρόβλημα υγείας και τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μικαέλα Φωτιάδη: Το πρόβλημα υγείας και τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, ”Happy Day” έκανε η Μικαέλα Φωτιάδη. Το μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο σπίτι του GNTM, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όσα σχολίασε για την ίδια, αλλά και την σχέση της με τον επιχειρηματία, Γιάννη Μπορμπόκη.

https://www.instagram.com/p/BrVSGeOlxsN/

https://www.instagram.com/p/BrXtphUAOA7/

Το πρόβλημα υγείας στο GNTM

Η Μικαέλα στάθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε, τονίζοντας πως για δύο μήνες δεν είχε έμμηνο ρήση. «Είμαι πολύ καλά. Είχα πολλή πίεση εκεί μέσα. Δεν μπορούσα να ανασάνω ελεύθερα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε πως δεν ήταν το πρόβλημα οι άλλες κοπέλες. «Δεν ήταν οι κοπέλες το θέμα που έλεγα συνέχεια, απλά ήμουν κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς την οικογένεια μου, χωρίς επικοινωνία, ήταν πολύ δύσκολα. Είχα ένα ιατρικό θέμα. Είχα διακοπή περιόδου δύο μήνες λόγω στεναχώριας. Για αυτό και πάχυνα. Είχα άγχος, στεναχώρια. Οπότε έπρεπε να πάω να με δει γιατρός οπωσδήποτε. Ήταν λίγο δύσκολο να βγεις έξω να πας στο γιατρό ενώ είσαι μέσα σε ένα παιχνίδι. Αλλά ευτυχώς με πήγαν και όλα καλά», δήλωσε το μοντέλο.

Η ίδια, σε ερώτηση σχετικά με την στάση της στο σπίτι του GNTM, είπε πως μετανιώνει για τρόπο που έλεγε τη γνώμη της πολλές φορές, καθώς, όπως θεωρεί, έχανε τον δίκιο της, ενώ υποστήριξε πως τελικά με την Μέγκι δεν ταιριάζει τόσο πολύ. «Νομίζω και πάλι τις ίδιες παρέες θα έκανα. Απλώς με την Μέγκι θα ήμουν λίγο διαφορετική γιατί είδα ότι δεν ταιριάζουμε στην πραγματική ζωή».

Η κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μοντέλο μίλησε ιδιαίτερα υποτιμητικά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δείχνοντας την ενόχλησή της για τα σχόλια που έκανε το μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM προς το πρόσωπό της.

«Δεν ξέρω αν έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχουμε και την ίδια ηλικία με την Ηλιάνα. Πολλοί βέβαια έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα, αλλά για να το λένε… έτσι δρόμο την βρήκαν; Δεν νομίζω» σχολίασε. «Γενικά δεν θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα, γιατί είδα στην τηλεόραση ότι είπε κάποια άσχημα πράγματα για εμένα, που αυτά δεν τα λες, που με σχολίασε εμένα ως μαμά στη φωτογράφηση με τα παιδάκια. Ντροπή της!» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/Bq-x07zl9lo/

https://www.instagram.com/p/Bm0MOVJB3IA/

Η σχέση της με τον Γιάννη Μπορμπόκη

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι και μητέρα ενός παιδιού, το οποίο όσο εκείνη ήταν στο ριάλιτι μόδας, έμενε με τον πατέρα και τους παππούδες του. «Το παιδί μου ήταν με τον μπαμπά του και τα πεθερικά του. Η μαμά μου είναι στην Ολλανδία», ενώ στη συνέχεια έδειξε την δυσαρέσκεια της για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε σχετικά με την σχέση της με τον Ροδίτη επιχειρηματία, Γιάννη Μπορμπόκη. «Αυτό που λένε ότι τύλιξα τον Γιάννη τον Ροδίτη τον επιχειρηματία γιατί ήθελα να του φάω τα λεφτά… Έχουν πει τέτοιο πράγμα. Είμαι με τον Γιάννη για να μένω σε αυτή τη βίλα. Δείξε λίγο τη βίλα που μένω. Τον λένε όλοι άντρα μου. Έχουμε μαζί ένα παιδί. Δεν ήμαστε όμως παντρεμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί. Νομίζω ότι για να παντρευτούμε πρέπει να του κάνω πρόταση εγώ», δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM.