Μίνα Αδαμάκη: «Οι σχέσεις μου με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή δεν είναι αυτές που ήταν»
Ελλάδα

Μίνα Αδαμάκη: «Οι σχέσεις μου με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή δεν είναι αυτές που ήταν»

Μίνα Αδαμάκη: «Οι σχέσεις μου με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή δεν είναι αυτές που ήταν»

Η ηθοποιός έκανε αναδρομή στην καριέρα και τη ζωή της

Για την καριέρα και τη ζωή της μίλησε η Μίνα Αδαμάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα και στο πώς αντέδρασαν οι γονείς της στο άκουσμα ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου… Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα».

Ο πατέρας της δε δεν πήγε ποτέ να τη δει στο θέατρο. «Δεν με στεναχώρησε ότι δεν ήρθε ποτέ να με δει. Το περίμενα».

Δεν είχε σκοπό, όπως είπε να κυνηγήσει την τηλεόραση. «Η τηλεόραση ήρθε πολύ πιο μετά και τελείως απροσδόκητα. Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίξω σε αυτή. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης ήρθαν και μου πρότειναν 10 έτοιμα επεισόδια από τις “Τρεις Χάριτες”».

Για το ποιες είναι οι σχέσεις της με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή δήλωσε ότι «Δεν έχουμε χαθεί αλλά δεν είναι αυτές που ήταν».

Περνώντας στην προσωπική της ζωή η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε ότι ποτέ δεν παντρεύτηκε διότι πολύ απλά ποτέ δεν ένιωσε την ανάγκη όπως και το να κάνει ένα παιδί.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι΄αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απολύτως δοσμένη σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης ότι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

Αναφορικά με τον σάλο που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες από τον χώρο του θεάτρου δήλωσε πως κλονίστηκε βαθιά ειδικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο-όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».