Ναταλία Δραγούμη: “Να μην ‘πετάξουμε’ τα πράγματα που σκεφτήκαμε αυτόν τον καιρό”
Ελλάδα

Ναταλία Δραγούμη: “Να μην ‘πετάξουμε’ τα πράγματα που σκεφτήκαμε αυτόν τον καιρό”

Ναταλία Δραγούμη: “Να μην ‘πετάξουμε’ τα πράγματα που σκεφτήκαμε αυτόν τον καιρό”

Το μήνυμα που έστειλε για όταν βγούμε από τον κίνδυνο

Στο “Καλύτερα δε γίνεται” εμφανίστηκε μέσω διαδικτύου η Ναταλία Δραγούμη για να μοιραστεί και αυτή με τη σειρά της το πώς αντιλαμβάνεται τη δυσοίωνη πραγματικότητα που διανύουμε αλλά και πώς περνά τον χρόνο της στο σπίτι.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως αρκετές φορές την πνίγει το άγχος της για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ωστόσο κάνει ό,τι μπορεί για να το καταλαγιάσει και να μην την πάρει από κάτω.

Παράλληλα, προσπαθεί να περνά τον χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται με την οικογένειά της και θεωρεί πως το γέλιο είναι βάλσαμο αυτές τις στιγμές για την ψυχή.

“Γελάμε πολύ , το οποίο πολλές φορές σαν οικογένεια δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις”, είπε.

Αναφέρθηκε και στις μικρές χαρές της καθημερινότητας που φρόνιμο είναι όλοι να εκτιμάμε, καθώς προς το παρόν το μέλλον προδιαγράφεται αμφίβολο ακόμα για να κάνουμε μακροπρόσθεσμα σχέδια.

“Να εκτιμήσουμε μικρές χαρές και ναι θα μας δώσει χαρά κάτι που θα μαγειρέψουμε ή ένα βιβλίο γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε μακρινά σχέδια”.

Τέλος, έκλεισε με το μήνυμα να μην ξεχάσουμε μετά την καραντίνα όλα τα θετικά και τα ωφέλιμα που ανακαλύψαμε για τον εαυτό μας αλλά να τα διατηρήσουμε σε μόνιμη βάση.

“Να μην ‘πετάξουμε’ τα πράγματα που σκεφτήκαμε αυτόν τον καιρό και τα καλά στοιχεία του εαυτού μας που ανακαλύψαμε. Πολλές φορές το παθαίνουμε αυτό, βρίσκουμε καλά στοιχεία και όταν έρχεται η εξωτερική πραγματικότητα τα ξεχνάμε όλα”.

https://streamable.com/7fm3p