Νικολέττα Καρρά: «Δεν μπορεί να έχουμε όνειρο να γίνουμε γνωστοί και μετά να στεναχωριόμαστε που ασχολούνται με την προσωπική μας ζωή»
Ελλάδα

Νικολέττα Καρρά: «Δεν μπορεί να έχουμε όνειρο να γίνουμε γνωστοί και μετά να στεναχωριόμαστε που ασχολούνται με την προσωπική μας ζωή»

Νικολέττα Καρρά: «Δεν μπορεί να έχουμε όνειρο να γίνουμε γνωστοί και μετά να στεναχωριόμαστε που ασχολούνται με την προσωπική μας ζωή»

Όσα είπε στον Θέμη Γεωργαντά

Η Νικολέττα Καρρά ήταν καλεσμένη στο After Dark και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

Για την καραντίνα: «Στην πρώτη καραντίνα δεν πέρασα άσχημα. Πέρασα όμορφα. Κοιμόσουν χωρίς ενοχές, αφού δεν είχες άλλη επιλογή».

Για την ηθοποιία: «Ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησε η αναζήτηση για τα επαγγελματικά μου. Ανέβαινα στις καρέκλες και τραγουδούσα. Μεγαλώνοντας επειδή ήμουν καλή μαθήτρια σπούδασα φιλολογία και μετά έκανα υποκριτική».

Για την εμφάνιση: «Η εμφάνιση δεν είναι εισιτήριο για τη δουλειά μας. Στην αρχή, όταν ξεκίνησα μπορεί και να το πίστευα. Αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό γιατί δεν βοηθάει».

Τι θυμάται από το 50-50; «Ήταν η πρώτη δουλειά που με αγάπησε ο κόσμος. Τα πρώτα χρόνια μετά το 50-50 δεν ήξεραν το όνομά μου και με φώναζαν “Μαράκι”. Αυτό με ενοχλούσε. Όταν άρχισαν να με φωνάζουν με το όνομά μου το ξεπέρασα».

Για την πολιτική: «Για ένα δύο χρόνια ήθελα να απέχω από την τηλεόραση αλλά μετά δεν έβρισκα κάτι για να κάνω. Θα μπορούσα να γίνω πολιτικός».

«Με έχει κουράσει λιγάκι να δαιμονοποιούμε μια καλή εμφάνιση» είπε για το γεγονός ότι αν γινόταν πολιτικός θα ασχολούνταν οι άλλοι με την εμφάνισή της.

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τα προσωπικά της: «Δεν αισθάνομαι όμορφα όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Κι επειδή ήρθε και η ζωή μου τούμπα, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει.

Δεν μπορεί να έχουμε όνειρο όταν είμαστε μικροί να γίνουμε γνωστοί και να μας ξέρουν όλοι και μετά να στεναχωριόμαστε που ασχολούνται με την προσωπική μας ζωή.  Αυτά τα δύο είναι ένα πακέτο. Τώρα που μεγάλωσα το αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ψυχραιμία, παλιά στεναχωριόμουν λίγο. Είναι αναγκαίο κακό», είπε.

«Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ πολύ» ήταν η απάντησή της στο αν είναι καλά στα προσωπικά της.

«Όταν έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα χωρίς τη δική μου έγκριση δεν είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω δημοσίως για αυτά» είπε για τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν.

Για τις φιλίες: «Αν με ρωτάς για φίλους έχω πάρα πολύ λίγους».

Για το #me too: «Έχω υπάρξει τυχερή γιατί δεν έχω υποστεί κανενός είδους βία. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία. Σε μια εκπομπή που πήγα με ρώτησε η δημοσιογράφος αν ήξερα για παραβατικές συμπεριφορές και εγώ απάντησα “ναι”. Την επόμενη μέρα είδα τεράστιο τίτλο ότι ονομάτισα ηθοποιό για παραβατική συμπεριφορά».

Για το κόψιμο των επαναλήψεων των σειρών είπε: «Είναι πολύ μεγάλο λάθος γιατί οι ηθοποιοί χάνουμε κάποια χρήματα».

Τι… εξομολογήθηκε η Νικολέττα Καρρά;

H Νικολέττα Καρρά μπήκε στο Εξομολογητήριο του After Dark και ανέφερε πώς το δυνατό της σημείο πάνω της είναι τα πόδια της.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν έχει ταυτιστεί με τον ρόλο της στο 50-50. Ωστόσο βρίσκει ότι έχει κάποια κοινά στοιχεία με το «Μαράκι».

Τι την ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνδρα; «Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η οσμή του στόματος.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε έναν άνδρα; Δεν υπάρχει ένα πράγμα συγκεκριμένο. Όμως σε κάθε άνθρωπο μπορεί να με προσελκύσει κάτι διαφορετικά. Θέλω καθαρά δόντια και χέρια. Θέλω να μοσχοβολάει η επιδερμίδα.

Δεν έχω κάνει role play… ακόμα. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει και δεν είμαι απόλυτη.

Θα ήταν ωραία να ξύπναγα άνδρας για να δείξω πώς πρέπει να φλερτάρουν τις γυναίκες. Οι γυναίκες υποφέρουν από άνδρες που δεν ξέρουν να κάνουν φλερτ».

Το μέγεθος μετράει; «Ναι, φυσικά! Σε όλα τα πράγματα».

«Η μεγαλύτερη κατινιά είναι όταν έψαξα τα σκουπίδια για να βρω τον λογαριασμό του τηλεφώνου του για να δω αν έπαιρνε τηλέφωνο την πρώην. Έχω κάνει και παρακολούθηση».

«Τις περισσότερες φορές που ψάχνω τον εαυτό μου στο Internet στεναχωριέμαι αλλά συνεχίζω να το κάνω» εξομολογήθηκε.