Νίκος Μουτσινάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί»
Ελλάδα

Νίκος Μουτσινάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί»

Νίκος Μουτσινάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί»

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Ο παρουσιαστής που διανύει φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν του, μίλησε για όλα. Από την βοήθεια που έλαβε από την ψυχανάλυση μέχρι την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Οι απώλειες που τον σημάδεψαν

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τη σχέση με την μητέρα του. «Δεν ήμουν μαμάκιας. Ήταν η μαμά μου. Ήταν μαμάκιας σαν να ήμουν εγώ η μαμά. Είναι ο ομφάλιος λώρος που δεν κόβεται. Είμαι ψέμα. Είχα πάει για ψυχανάλυση να το φτιάξω, αλλά σε μια 7ετία έγιναν όλοι οι θάνατοι», εννοώντας τους θανάτους τόσο των παππούδων, όσο και της μητέρας του. «Μετά από όλο αυτό είχα έναν ομφάλιο λώρο στο χέρι και δεν ήξερα πού να τον βάλω. Το πιο πιθανό πρόσωπο ήταν η γιατρός μου, που αναγκαστικά είχε πάρει το ρόλο της μάνας».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως τελικά όλο αυτό το πέρασε μόνος του, παραδεχόμενος πως «οι μεγαλύτεροι φόβοι όταν συμβούν, τελικά δεν είναι τόσο μεγάλοι φόβοι, γιατί εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν αυτός και το έζησα επί τρία. Θυμάμαι εκείνο το εκκλησάκι στου Παπάγου (εννοώντας το νεκροταφείο) και νόμιζα ότι μένω εκεί».

Ανέφερε επίσης ότι ο θάνατος της μητέρας του ήταν η στιγμή που κατάλαβε ότι είναι μόνος του και ότι τίποτα δεν έχει σημασία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://streamable.com/m9qth

Η σχέση με τον πατέρα του

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία σχέση όσο εγώ μπορώ να τη συντηρώ. Εκείνος είναι πραγματικά υπέροχος και κάνει μια πολύ ωραία προσπάθεια. Είναι πιο έντονη η παρουσία του μετά τον θάνατο της μητέρας μου, γιατί δόθηκε χώρος όπως καταλαβαίνεις, γιατί η διεκδίκηση ενός παιδιού από δύο γονείς είναι πολύ μεγάλη ενώ είναι και μαζί, σκέψου να είναι και χωρισμένοι», λέει για τον πατέρα του ο Νίκος Μουτσινάς. Όταν ρωτήθηκε αν θυμάται το διαζύγιο είπε: «Χώρισαν πριν γεννηθώ. Ήταν έγκυος. Ή κάνεις ταινία ή δεν κάνεις τώρα».

Η επιθυμία ενός παιδιού

«Θέλω να καταλάβω κατά πόσο μπορώ να κάνω βόλτα τον εγωισμό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς όταν εξέφρασε την επιθυμία απόκτησης ενός παιδιού, με την Ελεονώρα Μελέτη να του λέει ότι γίνεται αυτόματα ειδικά αν είσαι συνειδητοποιημένος και έτοιμος. Ο παρουσιαστής το βρήκε υπέροχο όλο αυτό και είπε ότι θα το ήθελε. Επίσης, χαρακτήρισε τον εαυτό του «πιο ώριμο, πιο υπομονετικό και τον αγαπάει πολύ περισσότερο», ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι από το καλοκαίρι έχει χάσει 20 ολόκληρα κιλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://streamable.com/m5s18