Νίνα Βλάχου: «Τρεις μισθούς μου έδωσαν στην “Απογευματινή” για την πρώτη φωτογραφία Λιάνη-Παπανδρέου»
Ελλάδα

Νίνα Βλάχου: «Τρεις μισθούς μου έδωσαν στην “Απογευματινή” για την πρώτη φωτογραφία Λιάνη-Παπανδρέου»

Νίνα Βλάχου: «Τρεις μισθούς μου έδωσαν στην “Απογευματινή” για την πρώτη φωτογραφία Λιάνη-Παπανδρέου»

Οι ιστορίες που διηγήθηκε στο «Πρωινό»

Στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη μίλησε η κοσμικογράφος Νίνα Βλάχου που έχει ταυτιστεί με την λαμπερή δημοσιογραφία και το κοσμικό ρεπορτάζ.

«Δεν μου λείπει η δημοσιογραφία γιατί τα βλέπω όλα σαν ρεπορτάζ. Δεν νομίζω σήμερα να έκανα κοσμικό ρεπορτάζ. Δεν είχα μπει ποτέ κάτω από την κλειδαρότρυπα. Μια φορά μου είχαν στείλει μία φωτογραφία που ήταν η Λάτση αγκαλιασμένη με τον Κούρκουλο, πριν γίνει γνωστή η σχέση τους. Αμέσως, πήρα τη φωτογραφία, την έβαλα σε έναν φάκελο και την έστειλα αμέσως στη Μαριάννα. Δεν δημοσιεύτηκε ποτέ», δήλωσε.

Μία άλλη ιστορία που διηγήθηκε αφορά την πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Παπανδρέου και στην Δήμητρα Λιάνη:

«Ακούω τη φωνή του Παπανδρέου να μιλάει δίπλα. Μου λένε ότι είναι με την κυρία Λιάνη και μένω ξερή. Αμέσως πηγαίνω και του λέω “Πρόεδρε, μπορώ να σας φωτογραφήσω με μία φωτογραφική μηχανή που έχω στην τσάντα μου; Μου το επέτρεψε και μετά έγινε χαμός, δηλαδή τρεις μισθούς μου έδωσε τότε ο Πάνος Καραγιάννης στην Απογευματινή».

Έχοντας μία περιζήτητη ατζέντα ανέφερε πως: «Ισχύει ότι μου είχαν προτείνει να πουλήσω την ατζέντά μου. Μου είχαν τάξει πάρα πολλά χρήματα με τα οποία θα μπορούσα να έχω αγοράσει ένα καλό αυτοκίνητο.

«Σήμερα βλέπω μόνο Ειδήσεις και είχα κολλήσει μία περίοδο και με τις Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε.

Για τον χαμό του συζύγου της εξομολογήθηκε πως: «Πέρασα πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα λόγω του ότι έχασα τον άντρα μου πολύ γρήγορα και πολύ ξαφνικά. Αυτό με έχει στιγματίσει ψυχολογικά, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Για το πώς απέκτησε η Νίνα Βλάχου πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Διπλοπενιές» αποκάλυψε πως : «Όταν γύριζαν τις “Διπλοπενιές” και έψαχναν ωραία κορίτσια ήρθαν στη σχολή και με διάλεξαν. Κάθισα σε ένα τραπεζάκι στο γύρισμα που ήταν ακριβώς πίσω από την Αλίκη. Εκείνη δεν ήθελε να υπάρχει τίποτα από πίσω της και  είπε στον Τάκη ότι “αυτό το κορίτσι είναι πολύ νόστιμο, βάλτο στην παρέα της Ρίκας” και έτσι με έβαλε στην παρέα της Ρίκας Διαλυνά και πήρα ένα ωραίο ρολάκι».

https://streamable.com/jtlqlb