No makeup: Η Ράνια Θρασκιά ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!
Ελλάδα

No makeup: Η Ράνια Θρασκιά ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

No makeup: Η Ράνια Θρασκιά ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Δείτε το στιγμιότυπο

Vibes θετικής ενέργειας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ράνια Θρασκιά το απόγευμα της Δευτέρας.

Έχοντας κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της τα τελευταία χρόνια σπουδάζοντας ψυχολογία, η όμορφη Ράνια εργάζεται πια και ως σύμβουλος ψυχικής υγείας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα οφέλη ενός ισορροπημένου εσωτερικού κόσμου.

Συχνά μάλιστα είτε μέσω της παρουσίας της σε τηλεοπτικά πλατό, είτε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιεί το βήμα της για να στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και να θίγει σημαντικά ζητήματα με επίκεντρο το ευ ζην.

Αυτή τη φορά, ποζάροντας με διάπλατο χαμόγελο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη selfie που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε τη θετική της σκέψη σε όσους δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ενώ μας άφησε άφωνους με τη φυσική της ομορφιά που δεν χρειάζεται κανένα είδος κάλυψης για να αναδειχθεί.

“Μια στιγμή αιώνιας χαράς… Την μοιράζομαι με όλη μου την καρδιά με όποιον έχει μια δύσκολη μέρα που δοκιμάζει τις αντοχές του και χρειάζεται μια επιπλέον δόση αισιοδοξίας και θετικής σκέψης”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το ποστ της.