Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έγινε 40 και το γιόρτασε με ένα κεφάτο πάρτι
Ελλάδα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έγινε 40 και το γιόρτασε με ένα κεφάτο πάρτι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έγινε 40 και το γιόρτασε με ένα κεφάτο πάρτι

Γενέθλια έχει σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η ηθοποιός κλείνει τα 40 της χρόνια και δεν το κρύβει.

“40 λοιπόν. Έρχεται η δεκαετία, που ότι έμαθα στην προηγούμενη θα τα κάνω πράξη. Είμαι έτοιμη. Μεγάλωσα. Τώρα ξεκινάει το καλό!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Είναι ήδη τόσες πολλές ! Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ μέσα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B3ompojgtKp/

Μάλιστα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από την επίσκεψή της στους Αγίους Ισιδώρους, όπου πήρε και ευχή από τον ιερέα για τα γενέθλιά της.

Χθες βράδυ η Ντορέττα συναντήθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα και έσβησε την τούρτα γενεθλίων της, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τη σειρά “Τα φιλαράκια”.

Ανάμεσα στους φίλους της ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης και η κολλητή της Μαίρη Συνατσάκη, η οποία της ευχήθηκε και μέσω των social media.

“Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου”, έγραψε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/B3nRlgdHXcu/

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι της:

https://streamable.com/p5okt

https://streamable.com/8zak0

https://streamable.com/1mbk9