Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Είμαι old fashioned στις σχέσεις μου”
Ελλάδα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Είμαι old fashioned στις σχέσεις μου”

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Είμαι old fashioned στις σχέσεις μου”

Γιατί δε θα φλέρταρε ποτέ μέσω των social media;

Καλεσμένη σήμερα στους Dot ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσήλωση που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά της, με τις θεατρικές της εμφανίσεις και με την συμμετοχή στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή.

Τον περασμένο Οκτώβριο η όμορφη ηθοποιός έκλεισε τα 40, πράγμα που δε σημαίνει τίποτα όμως για εκείνη, γιατί  η ψυχολογία είναι αυτή που παίζει πρωταρχικό ρόλο.

“Υπάρχουν μέρες που νιώθω 20, μέρες που νιώθω 60 και μέρες που νιώθω την ηλικία μου, είπε.

Στις εξόδους της δεν έχει ποτέ την έγνοια να φλερτάρει, πιστεύοντας πως οι καλύτερες ιστορίες ξεκινούν αναπάντεχα και όχι προσχεδιασμένα.

Παρ΄όλα αυτά, η εποχή μας δεν είναι και η πιο εύκολη στο να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος, αφού σύμφωνα με τη Ντορέττα τα social media έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα και τον τρόπο αντίληψης των περισσοτέρων.

Η ίδια αντιτάσσεται στο τρέχον “κύμα” και δεν φλερτάρει μέσω των social media,  καθώς θέλει τη διαδικασία του φλερτ με τον πατροπαράδοτο τρόπο, όπου το αγόρι διεκδικεί και φλερτάρει το κορίτσι που επιθυμεί.

“Είμαι πολύ old fashioned στις σχέσεις μου. Θέλω το πράγμα με τον παραδοσιακό τρόπο… Το αγόρι να σε διεκδικήσει, να σε φλερτάρει… είμαι πολύ παραδοσιακή στο συγκεκριμένο κομμάτι”, τόνισε.

https://streamable.com/4chk7

https://streamable.com/lt2kp