O Μάρκος Σεφερλής για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, την κοιτάω στα μάτια»
Ελλάδα

O Μάρκος Σεφερλής για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, την κοιτάω στα μάτια»

O Μάρκος Σεφερλής για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, την κοιτάω στα μάτια»

Η επική του ατάκα για την καραντίνα και το γύρισμα της κάμερας αλά Μενεγάκη

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα των “Κου Κου” και με το χιούμορ που τον διακρίνει μίλησε για την περίοδο της καραντίνας με φόντο το νέο του σκηνικό στο Δελφινάριο.

«Με δυσκόλεψε στην καραντίνα το ότι δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Πήρα 7 κιλά, βέβαια έχασα τα 5 και συνεχίζω να χάνω. Έχουμε άλλωστε στο σπίτι την Έλενα που είναι η μόνη Ελληνίδα που δεν πήρε γραμμάριο” .

«Τσουρέκια σε πολλά σπίτια γίνανε και όχι μόνο στο φούρνο» ήταν η επική του ατάκα για τα όσα έζησε ο κόσμος στην καραντίνα.

«Οι περισσότερες συνεντεύξεις καταλήγουν με την ερώτηση “θα συνεργαζόσουν με τον Σεφερλή;”. Με τιμάει, ο σκοπός κάθε δημοσιογράφου είναι άλλος, δεν με ενδιαφέρει. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι πανέξυπνος άνθρωπος, την κοιτάω στα μάτια και το έκοψε χωρίς να με σχολιάσει” ήταν απάντησή του για τη συνέντευξη της ηθοποιού στην Αθηναΐδα Νέγκα στο Mega πριν από την καραντίνα.

«Δεν βλέπω κανέναν άλλο ηθοποιό να μπαίνει στο στόχαστρο όλα αυτά τα χρόνια» συμπλήρωσε.

Μίλησε όμως και για τη συνεργασία του με τον Τρύφωνα Σαμαρά σε παλαιότερη παράσταση και όπως σχολίασε χιουμοριστικά «ήταν χωρίς λόγια! Είναι ένας άνθρωπος που όπου και να τον βάλει καταφέρνει να ξεχωρίσει».

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις αλλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν τσακώθηκα με κανέναν» είπε για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ που δεν ευδοκίμησε.

«Είμαστε η πρώτη χώρα που πήρε τα δικαιώματα για το “Τούτσι”» είπε.

«Είχα μια θαυμάστρια, γυναίκα. Ήταν εκεί όπου ήμουν, με περίμενε κάτω από το σπίτι και τελικά την παντρεύτηκα» είπε αστειευόμενος για την Έλενα Τσαβαλιά και γύρισε την κάμερα αλά Ελένη Μενεγάκη με πρόθεση να τη φιλήσει αλλά ζήτησε να το κάνει κάποιος άλλος!

https://streamable.com/qw212v