Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Η προσωπική τους ζωή και ο αδερφός από την Αυστραλία
Ελλάδα

Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Η προσωπική τους ζωή και ο αδερφός από την Αυστραλία

Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Η προσωπική τους ζωή και ο αδερφός από την Αυστραλία

Η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη ξεκίνησαν το 2011 με ένα μικρό blog και σήμερα έχουν φτάσει να χαίρονται την επιτυχία με την εταιρία ρούχων που δημιούργησαν.

Η πρώτη σχεδιάζει και η δεύτερη ασχολείται με το εμπορικό κομμάτι και τα social media:

«Όλη η οικογένεια βοηθάει στη δουλειά», είπε η Γωγώ, καθώς η μητέρα της είναι εκείνη που πλέκει τσάντες.

Η Όλγα δύσκολα θα επέστρεφε στη μικρή οθόνη: «Ο μόνος λόγος, όμως, που θα επέστρεφα σε ένα τηλεοπτικό πλατό είναι για να κάνω κάτι που με ευχαριστεί και όχι απλά για να εμφανίζομαι μπροστά από τις κάμερες. Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πως θέλω να κάνω πράγματα που να με γεμίζουν και να με εμπνέουν ως προσωπικότητα και όχι απλώς για να γεμίζουν τον χρόνο μου. Κατά καιρούς είχα διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις. Απλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω να εργάζομαι σε αυτό που δημιουργήσαμε μαζί με τη Γωγώ και μου ταιριάζει απόλυτα.

Η προσωπική τους ζωή

Η Όλγα έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και σχέση.

«Αν και υπάρχει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, έχω καταφέρει να βρω μια ισορροπία. Με τον Σταύρο (σ.σ. Μαντόπουλο) είμαστε δυο χρόνια ζευγάρι. Μαζί του είμαι ήρεμη και πολύ καλά. Η σχέση μας έχει προχωρήσει και πλέον συζούμε. Εννοείται ότι μαγειρεύω, σκουπίζω, κάνω τα πάντα».

Όσο για το αν θέλει να γίνει μαμά: «Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί. Εξάλλου, οι περισσότεροι συγγενείς, αλλά και οι κοντινοί φίλοι που βρίσκονται στο περιβάλλον μου έχουν κάνει παιδιά και τους βλέπω ακόμη πιο ευτυχισμένους. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιθυμία παίζει βέβαια και ο σύντροφος μιας γυναίκας. Αυτό στη δική μου περίπτωση ισχύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου και θεωρώ ότι γνωριστήκαμε την κατάλληλη περίοδο. Ταιριάζουμε και πλέον συνεννοούμαστε μόνο με τα μάτια. Είναι ο άνθρωπός μου και τον συμβουλεύομαι σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη ζωή μου».

Η Γωγώ έχει δεσμό με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο:

«Ο Πέτρος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Μολονότι είμαστε πάνω από έναν χρόνο μαζί, σχετικά πρόσφατα ανεβάσαμε μια φωτογραφία από τις διακοπές μας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Τόσο εγώ όσο κι εκείνος δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα διαλαλήσουν τη σχέση τους. Και, για να σου πω και την αλήθεια, είμαι λίγο προληπτική σε αυτά και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Η Γωγώ θέλει να παντρευτεί, ενώ η Όλγα θα επέλεγε να το κάνει αφότου γεννήσει πρώτα ένα παιδάκι και εκείνο θα έχει μεγαλώσει.

Τα δύο κορίτσια έχουν έναν αδερφό, τον Κώστα, ο οποίος ερωτεύτηκε και μετακόμισε στην Αυστραλία:

«Έχουμε έναν αδελφό, τον Κώστα, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια ζει στο Σίντνεϊ της Αυστραλίας. Το καλοκαίρι του 2015 γνώρισε μια Αυστραλή, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Νάξο, την ερωτεύτηκε, παντρεύτηκαν και πλέον ζει μόνιμα στην Αυστραλία. Έχει ανοίξει ένα café-restaurant και τα πράγματα κυλούν πολύ όμορφα στη ζωή του».