Πάνος Βλάχος: Το τραγούδι που έγραψε για την εποχή του κορονοϊού
Ελλάδα

Πάνος Βλάχος: Το τραγούδι που έγραψε για την εποχή του κορονοϊού

Πάνος Βλάχος: Το τραγούδι που έγραψε για την εποχή του κορονοϊού

Μόλις κυκλοφόρησε και το video clip του

Για την καθημερινότητά του στο Los Angeles εν μέσω καραντίνας μίλησε ο Πάνος Βλάχος σε απευθείας σύνδεση με τους “Κου Κου” σήμερα το πρωί.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο τραγούδι που έγραψε για την εποχή του κορονοϊού με την εκπομπή να προβάλει πλάνα από το video clip που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σκηνοθετική ματιά ανήκει στη σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ενώ έκανε χιούμορ πως τη θέση την πήρε μετά από σκληρό κάστινγκ.

Παράλληλα μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ, η οποία πλήττεται βαριά από την πανδημία, λέγοντας ότι στην Καλιφόρνια η κατάσταση είναι πιο ήπια από τη Νέα Υόρκη και πως οι άνθρωποι εκεί παραμένουν ψύχραιμοι, προσπαθώντας να τηρούν όσο περισσότερο μπορούν τα μέτρα πρόληψης.

Μάλιστα, σε ένδειξη ενότητας συνηθίζουν πια να χαιρετούν ο ένας τον άλλον από απόσταση μιας και δεν μπορούν να έχουν εκ του σύνεγγυς επαφές.

“Υπάρχει μια συνήθεια επειδή όταν συναντάς κάποιον αλλάζεις πεζοδρόμιο από απόσταση χαιρετάνε όλοι ανεξαιρέτως και ανταλλάσσουν δυο κουβέντες. Και για να σπάσουν αυτήν την απάνθρωπη καθημερινότητα του να βλέπεις κάποιον και να αλλάζεις πεζοδρόμιο έχουν συνηθίσει να μιλάνε στους συνανθρώπους και να σημειώνουν με κιμωλίες μηνύματα στο πεζοδρόμιο”, είπε.

https://streamable.com/w7042h