Παντελής Παντελίδης: Κυκλοφορεί νέος δίσκος με ανέκδοτα τραγούδια
Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Κυκλοφορεί νέος δίσκος με ανέκδοτα τραγούδια

Παντελής Παντελίδης: Κυκλοφορεί νέος δίσκος με ανέκδοτα τραγούδια

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, αλλά τα τραγούδια που είχε γράψει συνεχίζουν να κυκλοφορούν μετά τον χαμό του μιας και θεωρείται από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες για τον κόσμο.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» και θα περιέχει τα singles του Παντελή Παντελίδη που δεν έχουν συμπεριληφθεί σε δίσκο μαζί με τα δύο ακυκλοφόρητα και πολυαναμενόμενα singles.

Πρόκειται το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο.1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και έχει ξεπεράσει τις 31 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και το «Άλλη Μια Ευκαιρία» (25,6 εκατ. προβολές), το «Καράβια Στο Βυθό» (16,7 εκατ. προβολές), το «Να ‘Σαι Καλά» (8,4 εκατ. προβολές) και το «Πάλι Πάλι»  (επίσης 8,4 εκατ. προβολές).

Αυτό είναι το πρώτο album που κυκλοφορεί μετά τον θάνατό του. Εν ζωή ο καλλιτέχνης είχε κυκλοφορήσει τους δίσκους «Αλκοολικές Οι Νύχτες» (2012), «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» (2013), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εισ-Πνοή» (2014), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εκ-Πνοή» (2015), οι οποίοι έγιναν όλοι πλατινένιοι.

https://www.instagram.com/p/BrSRiSUnPta/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqSPaW_gw9T/