Πένθος για την Ελευθερία και τη Γιώτα Παντελιδάκη
Ελλάδα

Πένθος για την Ελευθερία και τη Γιώτα Παντελιδάκη

Πένθος για την Ελευθερία και τη Γιώτα Παντελιδάκη

Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια που βιώνουν

Δύσκολες ώρες, εν μέσω καραντίνας, για την Ελευθερία και τη Γιώτα Παντελιδάκη. Οι δυο αδελφές έχασαν την πολυαγαπημένη τους γιαγιά, τη «Λευτερίτσα τους» και η Ελευθερία, που είχε και το όνομα της γιαγιάς της συγκίνησε με την ανάρτησή της στα social media.

Η σύζυγος του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη ανέβασε μια φωτογραφία της γιαγιάς της στο προφίλ της στο Facebook και την αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο, αποκαλύπτοντας πως ταλαιπωρήθηκε πολύ.

«Γιαγιάκουλα μου πολυαγαπημένη αδυναμία μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου! Δεν σου άξιζε να ταλαιπωρηθείς και να έχεις τέτοιο θάνατο! Εσύ ήσουν μέχρι τα 91 χρόνια σου  βράχος, πάντα δίπλα μας ,δυνατή και απλόχερα μας γέμιζες με αγάπη όλους μας, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα 8 δισέγγονα σου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Παντελιδάκη.

Και συνέχισε: «Θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου και θα ξεκουραστείς! Θα μας λήψεις αφάνταστα γλυκιά μου γιαγιάκα! Σ’ ΑΓΑΠΩ και θα σε σκέφτομαι όσο ζω! Εσύ μας μεγάλωσες, μας έπαιξες, μας δίδαξες πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος, μας έκανες τα πάντα! Ήμουν πολύ τυχερή που είχα εσένα ΓΙΑΓΙΑ!  Σε λατρεύωωωωωω Λευτερίτσα μου».

Γιαγιάκουλα μου πολυαγαπημένη αδυναμία μου, ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου!
Δεν σου άξιζε να ταλαιπωρηθείς και να…

Δημοσιεύτηκε από Eleftheria Pantelidaki στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020