Πηνελόπη Πιτσούλη: Τι έμαθε από την Τζένη Καρέζη; – Γιατί της τηλεφωνούσε συνέχεια η Αλίκη Βουγιουκλάκη;
Ελλάδα

Πηνελόπη Πιτσούλη: Τι έμαθε από την Τζένη Καρέζη; – Γιατί της τηλεφωνούσε συνέχεια η Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Πηνελόπη Πιτσούλη: Τι έμαθε από την Τζένη Καρέζη; – Γιατί της τηλεφωνούσε συνέχεια η Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Μίλησε για τη σχέση της με τις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού κινηματογράφου

H Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του καναλιού «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», καθώς και για τη σχέση της με τις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού κινηματογράφου Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη αλλά και με το σύζυγό της.

«Οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” είναι μια σειρά από δύο ταλαντούχους συγγραφείς. Εγώ κάνω τη θεία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μία θεία γεροντοκόρη, που έχει Αλτσχάιμερ», είπε για το ρόλο της, ενώ αναφερόμενη στη Τζένη Καζάκου σχολίασε ότι «Είναι άξια απόγονος της Τζένης Καρέζη, του Κώστα και του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη».

Μιλώντας για τη σχέση της με τις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού κινηματογράφου, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Φυσικά και είχα γνωρίσει τη Τζένη Καρέζη. Ήταν κυρία, χαμηλών τόνων. Σεβόταν και αγαπούσε όλους τους νέους ηθοποιούς, από αυτήν έμαθα να δίνω τόπο στα νιάτα. Με τη Βουγιουκλάκη κάναμε παρέα. Ήμουν φίλη με τον Παπαμιχαήλ και με την Αλίκη κάναμε τηλεφωνική παρέα. Όταν το παιδί ήταν με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη έσπαγε τα τηλέφωνα. Ο Παπαμιχαήλ έβριζε και με έπαιρνε να με ρωτήσει για το παιδί».

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα brutal άνδρας και καλός σύντροφος με τη Νανά», πρόσθεσε.

«Εγώ θα πεθάνω σπίτι μου, με τα εγγόνια και τα παιδιά μου, όχι στο σανίδι», ξεκαθάρισε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Είμαι παντρεμένη από τα 18 μου. Είμαστε 56 χρόνια με το σύζυγό μου. Με ευλόγησε ο θεός και η τύχη να τον βρω και να πορευτώ μαζί του όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να πεθάνουμε μαζί. Τα πρώτα χρόνια του γάμου δεν ξέραμε τι θα πει λεφτά. Είχα πελαγώσει. Ο άντρας μου μέχρι σήμερα νομίζει ότι τα λεφτά είναι ψεύτικα», είπε για την όμορφη οικογενειακή ζωή που απολαμβάνει.

«Η μόνη σπατάλη που κάνω είναι ότι έχω τρέλα με τα παπούτσια», αποκάλυψε κλείνοντας η Πηνελόπη Πιτσούλη.