Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν αγαπώ τις φωτογραφίες… Έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία…»
Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν αγαπώ τις φωτογραφίες… Έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία…»

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν αγαπώ τις φωτογραφίες… Έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία…»

Όσα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Μπορεί ο φακός να αγαπάει την Πόπη Τσαπανίδου, η ίδια όμως, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη ανάρτησή της δεν αγαπάει τον φακό.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε μια εικόνα στο instagram αποκαλύπτοντας πως δυσκολεύει όποιον αποφασίζει να τη βγάλει φωτογραφία γιατί δεν τις αγαπάει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μην σου κάτσει να σαι παρέα μου και να θέλω να σε αγγαρέψω να με φωτογραφίσεις για να ανεβάσω και εγώ κάτι στο ινστα! Θα σου βγάλω το λάδι.
Αγγούρι λέμε. Ίδια πόζα, ίδιο χαμόγελο, ίδια τσατίλα στο μάτι “άντε τελείωνε ούτε μια φωτό δεν ξέρεις να βγάζεις”, ίδια γωνία στο κεφάλι και καλά σκέρτσο…

Κάτι με πιάνει και ενώ θέλω να φωτογραφηθώ… ταυτόχρονα δεν θέλω! Δεν τις αγαπώ τις φωτογραφίες, έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία, αλλά δεν είναι να σας τα λέω τώρα! Άλλη φορά.

Ίσως στο βιβλίο που θα γράψω -αν καταφέρω να στρωθώ καμιά μέρα- μέσα στα κεφάλαιά του αμολήσω και αυτή την ιστορία που με έκανε να μη θέλω να καταγράφω την ιστορία μου σε φωτογραφίες.

Εδώ όμως… ο φωτογράφος ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός! Δεν πρόλαβα καν να στραβώσω και μου έδωσε πίσω το κινητό με αυτήν τη φωτό και μερικές ακόμα που ίσως ανεβάσω αύριο αν δεν αγγαρέψω άλλον να με φωτογραφίσει σε στιγμές κεφιού ή περισυλλογής.

Σας αγαπώ.

Σας φιλώ

Πες μου και εσύ καμία ιστορία σου εδώ κάτω 👇

Με ξέρεις αφού! Τις διαβάζω όλες. Αφήνω ❤ λαικ και σας νοιώθω όλους παρέα μου”.

Δείτε την εικόνα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μην σου κάτσει να σαι παρέα μου και να θέλω να σε αγγαρέψω να με φωτογραφίσεις για να ανεβάσω και γω κάτι τις στο ινστα! Θα σου βγαλω το λάδι. Αγγούρι λεμε. Ίδια πόζα, ίδιο χαμόγελο, ίδια τσατίλα στο μάτι “άντε τελείωνε ούτε μια φωτό δεν ξέρεις να βγάζεις”, ίδια γωνία στο κεφάλι και καλά σκέρτσο… Κάτι με πιάνει και ενώ θέλω να φωτογραφηθώ… ταυτόχρονα δεν θέλω! Δεν τις αγαπώ τις φωτογραφίες, έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία, αλλά δεν είναι να σας τα λέω τώρα! Άλλη φορά. Ίσως στο βιβλίο που θα γράψω -αν καταφέρω να στρωθώ καμιά μέρα- μέσα στα κεφάλαιά του αμολήσω και αυτή την ιστορία που με έκανε να μη θέλω να καταγράφω την ιστορία μου σε φωτογραφίες. Εδώ όμως… ο φωτογράφος ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός! Δεν πρόλαβα καν να στραβώσω και μου έδωσε πίσω το κινητό με αυτήν τη φωτό και μερικές ακόμα που ίσως ανεβάσω αύριο αν δεν αγγαρέψω άλλον να με φωτογραφίσει σε στιγμές κεφιού ή περισυλλογής. Σας αγαπώ. Σας φιλώ Πες μου και εσύ καμια ιστορία σου εδώ κάτω 👇 Με ξερεις αφού! Τις διαβάζω όλες. Αφήνω ❤ λαικ και σας νοιώθω όλους παρέα μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) στις