Πόπη Τσαπανίδου: “Μετάνιωσα που ήμουν ο άντρας της ζωής μου…”
Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: “Μετάνιωσα που ήμουν ο άντρας της ζωής μου…”

Πόπη Τσαπανίδου: “Μετάνιωσα που ήμουν ο άντρας της ζωής μου…”

Γιατί δεν αφέθηκε ποτέ στις σχέσεις της;

Πρώτη καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα μετά καραντίνας εποχή ήταν η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την παρακμή που έζησε η τηλεόραση και ο δημοσιογραφικός κλάδος εξαιτίας της κρίσης και πώς την επηρέασε αρνητικά στη δουλειά της.

Χρειάστηκαν 5 χρόνια για να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το “γυαλί” αφενός λόγω συμβολαίων και αφ΄ετέρου από βιοποριστικής άποψης.

“Τα τινάζεις όλα στον αέρα. Ζεις μια ζωή Α και ξαφνικά καλείσαι να αλλάξεις τρόπο ζωής και πρέπει να δεις αν το αντέχεις”, είπε.

“Καλά δεν έκανα το επάγγελμά μου τον τελευταίο καιρό, γιατί είχα νιώσει ότι στραγγίστηκα, ότι δεν είχα άλλο να νιώσω”, πρόσθεσε.

Παρ΄όλα αυτά παραδέχτηκε πως δεν έχει κλείσει οριστικά η πόρτα της τηλεόρασης για εκείνη, καθώς θα σκεφτόταν να λάβει μέρος σε μία παραγωγή με μοναδική προϋπόθεση να τη γεμίζει χαρά.

https://streamable.com/0ignog

Στη συνέχεια η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε την αντίληψή της γύρω από τις σχέσεις και παραδέχτηκε ότι στη ζωή της ήταν εκείνη ο “άντρας της ζωής της”.

“Ναι, ήμουν και μετάνιωσα γι΄αυτό, γιατί δεν αφέθηκα συναισθηματικά ακόμα και τώρα. Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής και δεν με πειράζει να τα λέω και δημόσια, γιατί ξέρω ότι ακούνε και μπορεί να πάρουν 2-3 πράγματα και να κάνουν κλικ στη ζωή τους και να τους βγει σε καλό”.

“Θεωρώ ότι το σκληρό που είχα υιοθετήσει στη ζωή μου στέρησε και μένα. Προστατευόμουν από τον πόνο αλλά στην πραγματικότητα μου στέρησε χαρές”, τόνισε.

https://streamable.com/twabr5